8 nye kollegaer i 2016

Vi har haft et rigtig spændende år indtil videre. Som altid har vi haft travlt med at skabe vækst hos vores kunder, men vi har også kigget ind ad, optimeret arbejdsgange, investeret massivt i nye datasystemer og udviklet nye fremtidige løsninger, der allerede har gjort en kæmpe forskel.

I den forbindelse har vi i løbet af året også ansat en række dygtige kollegaer, som jeg gerne vil præsentere dig for.

Aarhus-afdelingen

Vores Aarhus-kontor er med 4 nye medarbejdere nu mere end fordoblet i størrelse, siden vi åbnede afdelingen i 2015.

Klaus Wrensted Jensen
Klaus Wrensted Jensen, CRO-specialist
Klaus har en cand.it i informationsvidenskab og en solid baggrund inden for brugerundersøgelser. Han har faciliteret talrige brugertests, fokusgrupper og interviews. Han arbejder bredt med datadrevet konverteringsoptimering.
Morten Lundgaard
Morten Lundgaard, PPC-specialist
Morten er skarp til opsætning og optimering på en lang række annonceringsplatforme, herunder AdWords, Bing, Facebook og Pricerunner. Han har en analytisk tilgang og udvikler solide databaserede kampagner.
Marcus Juul Forsberg
Marcus Juul Forsberg, SEO-specialist
Marcus har arbejdet med online marketing– og i særdeleshed SEO – siden 2011. Han har derfor rigtig god erfaring med både on-page-optimering og linkbulding, især inden for e-handel.
Cecilie Lykke Haugstrup
Cecilie Lykke Haugstrup, Digital tekstforfatter (praktikant)
Cecilie er ved at tage en kandidatgrad i Corporate Communication på Aarhus Universitet og hun er ansat hos os som praktikant. Cecilie er en rigtig dygtig tekstforfatter, der nu også har en god forståelse for søgeordsoptimerede tekster.

Kolding-afdelingen

Vi har i Kolding også fået 4 nye kollegaer på kontoret.

Johnny Nielsen
Johnny Nielsen, Digital forretningsudvikler
Johnny sikrer gennem digital rådgivning og projektledelse, at vores kunder får størst muligt udbytte af deres online forretning. Han har arbejdet med online marketing siden 2012 og har en Master (MSc) i Marketing og kommunikation.
Jacob Midtgaard
Jacob Midtgaard, PPC-specialist
Jacob er PPC-specialist med fokus på AdWords og Bing. Han har en cand.it i webkommunikation. Han sørger for at kundernes betalte annoncer spiller og øger omsætningen baseret på data og forståelse for online adfærd.
Niels Hassø Andersen
Niels Hassø Andersen, SEO-specialist
Niels er SEO-specialist og er særligt stærk i on-page-optimering og brug af microdata. Han har en cand.it i webkommunikation og solid praktisk erfaring med analytisk optimeringsarbejde.
Jesper Post Tønder
Jesper Post Tønder, Digital forretningsudvikler
Jespers rolle som digital forretningsudvikler er velfunderet i mange års erfaring fra onlinebranchen og alle dens facetter. Det sætter ham i stand til at forstå kundernes virksomheder såvel som at spotte og handle på nye vækstpotentialer.

Dig?

Hos OnlinePartners leder vi altid efter talenter inden for search marketing. Tjek vores karriere-side, hvis du også er ambitiøs indenfor online markedsføring og vil vide mere om OnlinePartners som arbejdsplads.

Skrevet af
Rune Bruun Hansen

Rune Hansen er CEO i OnlinePartners og Senior Digital Strategist med +10 års erfaring med markedsføring i søgemaskiner.

Se alle indlæg af Rune Bruun Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mød vores team

Meet out team