Vi har modtaget Gazelleprisen 2017 – Godt gået Team-OP!

Hos OnlinePartners er vi meget stolte over at have modtaget endnu en Gazellepris fra Børsen.

Særligt fordi udviklingen i 2017 afspejler en ny periode for OnlinePartners, hvor vi har arbejdet hårdt på at strømline og forbedre vores setup yderligere, både med henblik på kvalitetssikring og mere vækst. Det har vi blandt andet gjort gennem et 12 måneders strategiforløb med EY, et 4 måneders procesoptimeringsforløb samt oprettelsen af en professionel bestyrelse.

I maj 2017 indtrådte Tina Halkjær Jensen som COO, og hun har dermed ansvaret for bureauets daglige drift – herunder overordnet med fokus på kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed.

Vores medarbejdere har alle arbejdet ihærdigt på at skabe mere vækst hos kunderne, samt løbende fokuseret på at forbedre egne kompetencer. Resultaterne heraf er – for at sige det mildt – meget tilfredsstillende, og der skal derfor lyde en stor ros til alle medarbejdere, samt Tina Halkjær Jensen, for en flot indsats, der også understøttes af Gazelleprisen i 2017.

Jeg ser frem til et spændende 2018 med jer alle sammen, hvor vi allerede ser mange muligheder og har gode kort på hånden i forhold til at øge vores – og ikke mindst vores kunders – vækst.

KANON GODT GÅET TEAM-OP!

Skrevet af
Rune Bruun Hansen

Rune Hansen er CEO i OnlinePartners og Senior Digital Strategist med +10 års erfaring med markedsføring i søgemaskiner.

Se alle indlæg af Rune Bruun Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mød vores team

Meet out team