Gazellepris og ‘Entrepreneur Of The Year’-nominering

gazellepris-onlinepartnersYEAY! OnlinePartners har netop modtaget både Gazelleprisen fra Børsen samt nominering til ‘Entrepreneur Of The Year’ fra EY (Ernst & Young).

Vi er utrolig glade for og stolte over disse anerkendelser af den vækst, OnlinePartners gennemgår – og et stort tak skal naturligvis rettes til vores kunder for den tillid, de viser os.

Gazelleprisen er blevet uddelt af Børsen siden 1995, og den gives til virksomheder, der i løbet af de seneste fire regnskabsår har haft kontinuerlig vækst i omsætning og samlet set har mere end fordoblet omsætningen i perioden.

I nomineringen til ‘EY Entrepreneur Of The Year’ er der ikke kun lagt vægt på både den økonomisk vækst, men samtidig også en række andre kriterier, der går på vores forretningsgrundlag, strategi, mål med mere.

Derfor skal der lyde en stor ros til alle medarbejdere og partnere, som hver dag knokler for at skabe vækst i vores kunders forretning.

Det her er et klassisk eksempel på vores mantra; Vores kunders succes, er vores succes.

Jeg har på fornemmelsen, at det her ikke bliver sidste Gazelle  ambitionerne hos OnlinePartners er i hvert fald skyhøje på både vores kunders og egne vegne.

Men først; kage og lidt champagne 🙂

Skrevet af
Rune Hansen

Rune Hansen er CEO i OnlinePartners og Senior Digital Strategist med +10 års erfaring med markedsføring i søgemaskiner.

Se alle indlæg af Rune Hansen
Brugbar artikel? Del gerne med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mød vores team

Meet out team