Hvor på dit website kan der opstå duplicate content?

At duplicate content kan skabe problemer for din hjemmesides rankings i søgemaskinerne, ved de fleste vidst allerede, men hvor kan problemerne konkret opstå og hvordan kan du undgå dem? Se med her og hør nærmere om hvor duplicate content kan opstå.

Grosen Friis
Skrevet af
Grosen Friis
Brugbar artikel? Del gerne med dit netværk

6 svar til “Hvor på dit website kan der opstå duplicate content?

 1. Hej Grosen!
  God video – du forklarer tingene på en fin og let forståelig måde.
  Jeg har et spørgsmål til emnet:
  Jeg er ved at lave en hjemmeside til min freelance virksomhed, der indeholder alle de forretningsområder jeg tilbyder. Hvis jeg nu opretter en hjemmeside på et separat domæne, der kun omhandler et af mine forretningsområder, vil det så blive opfattet som duplikeret indhold? Hvis det gør, hvor meget skal indholdet så ændres på det separate domæne, før det ikke længere opfattes som duplikeret?
  Håber du vil tage dig tid til at hjælpe.
  På forhånd tak!
  Frank Aarhus

  1. Hej Frank Jensen

   Tak for din kommentar 🙂

   Som udgangspunkt bør du ikke placere dine services ud på forskellige domæner, det er bedst at samle det hele på samme domæne (naturligvis forudsat at dine services er relaterede og at det giver mening at have dem på samme domæne.

   Årsagen er at du derved kan samle opbygningen af links, citations, mensions, delinger på sociale medier ét sted.

   Hvis du har tænkt på at oprette ekstra domæner for at bruge disse til at opbygge links, så skal du helt omskrive indholdet så der ikke er noget match/mønster imellem dit hoveddomæne og det indholdsnetværk du opretter til at opbygge links. Dertil kommer at det at opbygge sit eget indholdsnetværk er et laaaangt sejt træk og der er mange parametre du skal hold styr på for hele tiden at flyve under søgemaskinernes radar, så gør det kun hvis du har 110% styr på alle detaljerne.

   Hvis man ser helt generelt på det, så har jeg selv den tommelfingerregel at en (brød)tekst skal være 80% forskelligt fra andet indhold på Internettet for at forebygge at der opstår dobbeltindhold. Og det er uanset om indholdet ligger på dit eget domæne eller er fordelt på to eller flere forskellige domæner.

   /Grosen Friis

   1. Hej Grosen!
    Tak for svaret – tror jeg samler det hele under det samme domæne, så 🙂
    Frank

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mød vores team

Meet out team