Low Budget SEO – Kom billigt igang med SEO – SEO brevkassen

Video: Grosen besvarer i dette klip månedens spørgsmål til SEO-brevkassen, som denne gange omhandler low budget SEO og herunder, hvordan man kommer godt igang med SEO så billigt som muligt.

Spørgsmålet lyder: “Hej OnlinePartners, jeg er netop sprunget ud som selvstændig og har i samme forbindelse udgivet en hjemmeside. Hvordan kommer jeg som helt nystartet iværksætter godt igang med SEO – så flere finder min hjemmeside og det samtidigt tager hensyn til mit begrænsede budget her i opstartsfasen? Mvh. Linda, Personligmentor.dk

Se med her og skriv gerne en kommentar, hvis du har spørgsmål eller andre input til videoens emne:

Har du forslag til gode ressourcer eller andre budgetvenlige SEO-tips som Linda kan få gavn af, så smid gerne en kommentar herunder.

Grosen Friis
Skrevet af
Grosen Friis

2 svar til “Low Budget SEO – Kom billigt igang med SEO – SEO brevkassen

  1. Det her er faktisk noget af den første viden jeg fik om SEO for et par måneder siden, og var den direkte årsag til at jeg skiftede fra lukkede wordpress.com til åbne wordpress.org.
    Alt i alt et fedt indslag jeg har fået meget inspiration af. Hvis jeg må komme med en anbefaling vil det være at følge Brian Dean og sine råd om linkbuilding.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mød vores team

Meet out team