OnlinePartners åbner afdeling i Århus – kom til reception & fredagsbar 20. februar

Århus, baby!

Det er med stor glæde, vi kan meddele, at OnlinePartners pr. 20/2 åbner en afdeling i Århus.

Dette gør vi bl.a. for at give vores eksisterende medarbejdere fra Århus en lokal base (så de ikke altid behøver at pendle til vores hovedkontor i Kolding), samt for at være tættere på vores faste kunder i Århus og omegn.

Det nye kontor ligger i INCUBA på Åbogade 15, midt i it-byen Katrinebjerg (opdateret: Vores adresse er nu Dalgas Avenue 50, 8000 Aarhus C), og er omgivet af bl.a. spændende it-virksomheder, It-forum Midtjylland, Ingeniørhøjskolens it-orienterede linjer og de tekniske studier på Aarhus Universitet. Fremtidig rekruttering af OnlinePartners-medarbejdere er derfor også en væsentligt prioritet i vores beslutning om at åbne en afdeling på netop denne lokation.

Kom med til reception & fredagsbar d.20/2!

Kan du lide fadøl, lune småretter, og har du lyst til at hilse på os fra OnlinePartners, så kig da forbi til reception fredag d.20/2 kl. 14-17 på vores nye Århus-adresse: Åbogade 15, 8200 🙂 Så bliver vi super glade 🙂

Hvis du allerede nu ved, at du kommer (og det synes vi altså, at du skal), så smid lige en kommentar herunder – så ved vi, hvor meget lækkert mad, vi skal lave. Det er dog på ingen måde et krav, så kom også gerne uanmeldt, hvis du ikke lige er helt sikker på, om du kan komme endnu.

Vi har altid kaffe på kanden
Er du ikke så meget til reception og fadøl, men søger du istedet en kompetent samarbejdspartner, der tilbyder SEO & AdWords i Århus, så er du selvfølgelig altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende dialog. Vi har altid kaffe på kanden på vores kontorer i henholdvist Århus og Kolding – og kommer naturligvis også gerne forbi din adresse.

Er du vores nye super-dygtige kollega?
Er du super skarp til SEO eller AdWords – og kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks bedste search bureau (læs: OnlinePartners 🙂 ) i enten Århus eller Kolding, så send os meget gerne dit CV eller en decideret ansøgning på job@onlineparters.dk – vi søger nemlig altid dygtige kollegaer.

Lidt billeder:

 

Historien gentager sig: Her ses vores nye Århus-kontor med plads til 3 personer, der vækker minder fra tiden i House of Innovation i Kolding. Morten og Rune samler møbler og indretter begejstret det nye Århus-kontor.

 

INCUBA Katrinebjerg er et inspirerende og innovativt it-miljø, der summer af viden og nytænkning. Her ses et af de åbne arealer med en række kubistiske arbejds- og mødestationer, der “svæver” ud i rummet.

Skrevet af
Rune Bruun Hansen

Rune Hansen er CEO i OnlinePartners og Senior Digital Strategist med +10 års erfaring med markedsføring i søgemaskiner.

Se alle indlæg af Rune Bruun Hansen

6 svar til “OnlinePartners åbner afdeling i Århus – kom til reception & fredagsbar 20. februar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mød vores team

Meet out team