Breaking: OnlinePartners opkøber århusiansk online marketing bureau

Det er med stor glæde, at jeg i dag kan løfte sløret efter mange måneders dialog og forhandling: Vores dygtige kollegaer fra online marketing bureauet Flere Kunder ApS, bliver pr. dags dato en del af OnlinePartners.

Flere Kunder har store kompentencer indenfor search-marketing og formår i høj grad også at benytte content marketing, e-mail marketing, CRO og social media til at sammenkæde kundernes løsninger på yderst resultatskabende vis.

Et nyt medlem i “familien”
At Flere Kunder ApS bliver en del af OnlinePartners-familien, får naturligvis kun positive konsekvenser for nuværende og kommende kunder. Alt forbliver som det hidtil har været, dog er vi nu endnu flere specialister samlet under navnet OnlinePartners og vores 360° tilgang til search marketing udvides i en relevant retning, så vi konstant sikrer en positiv udvikling af vores kunders synlighed og vækst.

Jeg vil gerne byde Tina Halkjær Jensen, Kasper Lildballe Henriksen samt deres række af freelancere hjerteligt velkommen på holdet. Vi ser meget frem til at fortsætte det gode samarbejde, som vi har haft i mere end 3 år allerede. Jeg vil gerne opfordre til, at medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere tager rigtigt godt imod de nye team-medlemmer fra Århus. De har et højt fagligt niveau, en passion for at skabe resultater og et ønske om konstant at blive bedre, som gør, at de 2 virksomheder værdimæssigt passer rigtigt godt sammen.

Ps. Vi er desuden stolte over at se, at nyheden om OnlinePartners og Flere Kunder allerede har fået international opmærksomhed (nyhedstjenesten ‘World SEO-news‘ har netop bragt dette indslag):

Kontakt
Har du spørgsmål til sammenlægningen af OnlinePartners og Flere Kunder, eller vil du vide mere om hvordan vi kan tiltrække flere kunder til din virksomhed, så er du velkommen til at kontakte mig direkte via rune@onlinepartners.dk eller tlf. 71 99 10 60.

Venlig hilsen

Rune Hansen
CEO & Senior SEO-specialist
www.onlinepartners.dk

Skrevet af
Rune Bruun Hansen

Rune Hansen er CEO i OnlinePartners og Senior Digital Strategist med +10 års erfaring med markedsføring i søgemaskiner.

Se alle indlæg af Rune Bruun Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mød vores team

Meet out team