Danmarks første statsgodkendte SEO-uddannelse: SEO Business Diploma

10703608_848701018503408_8653873427967723814_nOnlinePartners har i samarbejde med IBA Erhvervsakademi Kolding udviklet Danmarks første statsgodkendte SEO-uddannelse på videregående niveau.

Uddannelsen hedder SEO Business Diploma og kan tages i Kolding. Det første hold er netop i gang med den afsluttende opgave, og de to næste hold er næsten ved at være fyldt op.

Målet med uddannelsen er, at deltagerne opnår fuld kontrol over de nyeste optimeringsteknikker og bliver i stand til at opnå topplaceringer på Google.

Fra teori til praksis

Efter selve uddannelsen følger et 6 måneders sparringsforløb, hvor hele teamet i OnlinePartners hjælper deltagerne med at omsætte teori til praksis. I sparringsforløbet hjælper vi med at implementere en SEO-strategi, der skaber resultater på bundlinjen.

Derfor er uddannelsen også på et videregående niveau, hvor deltagerne allerede har et praktisk kendskab til SEO. Samtidig er administratoradgang til et website også et krav, da undervisningen er tilrettelagt på en måde, hvor deltagerne arbejder i praksis med egne sider i stedet for tænkte eksempler og øvelser.

Sammen med teknisk SEO-specialist Grosen Friis og ejer af Videofabrikken, Henrik Brændgaard, underviser jeg selv på SEO Business Diploma.

At SEO-uddannelsen har en statsgodkendt eksamen betyder blandt andet, at den giver ECTS-point. Uddannelsen har 5 undervisningsdage på fuld tid + sparringsforløbet på 6 måneder, hvilket sammenlagt giver 10 ECTS-point i alt.

Mere info og tilmelding

Du kan læse mere om uddannelsen – og tilmelde dig – her: IBA Erhvervsakademi Kolding – SEO Business Diploma

Skrevet af
Rune Bruun Hansen

Rune Hansen er CEO i OnlinePartners og Senior Digital Strategist med +10 års erfaring med markedsføring i søgemaskiner.

Se alle indlæg af Rune Bruun Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mød vores team

Meet out team