VÆKST PÅ BUNDLINIEN

CASES & KUNDER

Herunder ser du udtalelser fra et par af vores kunder – kontakt os endelig for mere information om cases, da denne side kun repræsenterer et mindre udsnit af vores kundegruppe.

OnlinePartners er et seriøst search marketing bureau, der har styr på hvad de laver. Både når det kommer til strategi, content, linkbuilding og det tekniske. Man er ikke i tvivl om, at de arbejder med ens forretning for øje, når man benytter dem. Hos Hungry.dk er vi i hvert fald ikke et øjeblik i tvivl om, at vi har fået fuld valuta for pengene - og vi tøver derfor ikke med at anbefale dem til andre.

Marketing manager, Hungry.dk

I et konkurrencepræget marked for legetøj, har vi altid været imponeret over, at Rune og teamet har været i stand til at have Legeakademiet liggende i top, når der bliver søgt på vores mange søgeord. Samarbejdet har fungeret upåklageligt igennem alle år og deres kompetence og service går langt ud over hvad man kan forvente. De er på forkant med nye tiltag, som kan være til gavn for vores forretning, og er fantastisk gode til at lave opfølgning på de opgaver de har arbejdet med. Når talen falder på online markedsføring, vil vi altid anbefale OnlinePartners.

Indehaver, Legeakademiet.dk

Vi fik anbefalet OnlinePartners til SEO, og efter et opstartsmøde startede vi samarbejdet. Rune og Co. har en rigtige tilgang til SEO og forsøger ikke at snyde sig til gode SEO-resultater. OnlinePartners er hårdtarbejdende og kompetente jyder i ordets bedste betydning. Der er ikke så meget pis, de laver et solidt stykke arbejde i høj kvalitet. Samtidig sikrer OnlinePartners, at opgaverne bliver fulgt til døren, og at der er en tæt dialog.
Jeg kan derfor varmt anbefale OnlinePartners!

CMO, Dating.dk

Case-video med vores kunde, Danfoss

Vi har nu samarbejdet med OnlinePartners i mere end 2 år. Vores beslutning om etablering af et professionelt samarbejde i relation til online markedsføring har virkelig båret frugt. Det skyldes primært den meget kompetente og yderst professionelle tilgang hos OnlinePartners. Vi har desuden den fordel at vi på tværs af Europa kan sammenligne vort samarbejde med OnlinePartners med andre lignende udbydere. Vi kan bare konstatere at værdi og udbytte er over niveau i denne sammenligning. Derfor anbefaler vi også meget gerne OnlinePartners overfor alle som ønsker at lytte til os.

Indehaver, Schmidt Nordic

OnlinePartners har sgu styr på deres håndværk. Efter at have været forbi 3-4 af de etablerede SEO bureauer har vi for nyligt brugt Onlinepartners. De lytter til briefen og leverer derefter varen (ikke bare standard-produkter) og på den tekniske del, som vi især kender dem for, er de milevidt foran.

Customer Service, The Fairytale Company

Mød vores team

Meet out team