BILLIG-ARBEJDSTØJ.DK

Optimering og international skalering af velfungerende AdWords-konto

Billig-arbejdstøj.dk er startet i 2009 og beskæftiger i dag 40 medarbejdere. Målet er, at være Skandinaviens foretrukne webshop ved køb af arbejdstøj.

Samarbejdet opstod, fordi Billig-arbejdstoj.dk havde brug for et Google AdWords bureau, der kunne agere digital sparringspartner og hjælpe med at strukturere og optimere deres igangværende AdWords-annoncering på det danske og svenske marked.

Opgaven var derfor at skalere deres allerede velfungerende AdWords-konto markant med henblik på at skabe øget vækst og erobre nye markedsandele, uden at performance og afkast blev forringet.

2 markeder – 2 forskellige opgaver

I forhold til det danske marked var målet at skabe yderligere vækst via PPC i et marked, som Billig-arbejdstoj.dk allerede var i gang med at erobre på tilfredsstillende vis. Derfor valgte vi at kigge på nye optimeringsmuligheder og supplere med andre former for AdWords-annoncering, med henblik på at øge omsætningen yderligere og sikre en kontinuerlig positiv udvikling.

På det svenske marked var historien noget anderledes. Her performede kontoen ikke som ønsket og ROAS var ikke tilfredsstillende. Derfor har vores fokus været en gennemgående optimering af kontoen, reducering af spildklik samt oprette nye kampagner og produktområder for at sikre den bedste fordeling af budgettet og en sund vækst på dette marked.

Væksten fortsætter, og vi har fået mere ejerskab over det, der sker, og det har været et stort ønske helt fra starten af. Vi har den samme kontaktperson, og han forstår forretningen godt. Det er blandt andet en af de ting, vi har vægtet rigtig højt i vores samarbejde med OnlinePartners.

Ulrik Neerup
E-commerce Manager, Billig-arbejdstoj.dk


41%
Reduceret CPA
205%
Omsætningsvækst
147%
Højere ROAS
Johnny Termannsen
Head of Client Development
Johnny Nielsen
Vil du vide mere?
Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.
Cases form
Sender

Mød vores team

Meet out team