Google Analytics

Få indsigt i brugeradfærd og handelsdata

Google Analytics

Skab værdi via Google Analytics

Tag de rigtige beslutninger på velfunderet kvantitativ data. Se potentialer på din hjemmeside og betydningen af nye ændringer via Google Analytics.

Google Analytics er et uundværligt værktøj for enhver, der beskæftiger sig med online markedsføring. Det rummer utallige muligheder for at trække statistik – både generelle og helt målrettede data.

Google Analytics gør dig i stand til at måle på, hvad dine brugere gør på din hjemmeside. Det er derfor specielt værdifuldt, når du søger at optimere din webshop eller B2B-side.

Google Analytics kan bl.a.:

 • Vise dig, hvor din trafik kommer fra
 • Levere detaljeret data på de besøgende
 • Give dig live-visning af dine besøgendes adfærd på siden
 • Fortælle dig, hvor kunderne klikker
 • Informere om salgseffektivitet og konverteringer

… samt meget, meget mere.

Skal vi hjælpe dig med at indsamle de rigtige data? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50 for en snak om dine udfordringer, og hvordan vi kan hjælpe. Det er helt uforpligtende.

Google Analytics Certificeret SEO-bureau

Hos OnlinePartners har vi Google Analytics certificerede nørder, der kan hjælpe dig med:

 • Implementering af selve sporingskoden og opsætning af Google Analytics
 • Opsætning af (udvidet) e-handelssporing
 • Opsætning af hændelsessporing
 • Opsætning af målsporing
 • Opsætning af dashboards
 • Vejledning og hjælp til brug af Google Analytics

Granskningen og analysen af data kan vi også varetage. Se eventuelt vores sider for SEO og Konverteringsoptimering.

Med vores hjælp kan du få det helt rigtige setup, så du kan stole på dine data og tage velfunderede beslutninger i dit optimeringsarbejde.

Skræddersyet Analytics-opsætning

Udgangspunktet for at trække god værdi ud af Google Analytics er, at have et klart formål med sin Google Analytics konto. Hvad vil du gerne vide om netop dine brugere og besøgende?

Når du kontakter os, finder vi sammen ud af, hvilke indsigter Google Analytics kan hjælpe netop dig og din webshop eller B2B-side med at finde frem til.

Med andre ord sørger vi ikke blot for at sporingskoden fungerer ordentligt – vi sørger også for, at du kan få indsigt i relevante KPI’er via den rigtige målsporing.

Ved at have hændelsessporing på unikke elementer for netop dit site sammen med e-handelssporing kan du få værdifuld viden til prioritering i din optimeringsproces.

Vi klæder dig godt på

Den bedste implementering og opsætning af Google Analytics sker i dialog mellem bureau og kunde. Vi lægger vægt på din udvikling, så både opsætningen af Analytics såvel som din brug af webanalyse giver dig mest mulig værdi.

Dermed behøver du ikke nøjes med blot at få opsat sporing på de mest relevante knapper, funktioner og andre mål du har for dine brugere.

Vi vil også vejlede dig i brugen og analysen af de utroligt mange data, du kan finde i Google Analytics.

Til at starte med opfordrer vi dig til at gå på opdagelse i vores to læringsportaler:

 • OnlinePartners.TV – Her kan du finde informerende videoer om SEO og vores andre fokusområder
 • OnlinePartners.dk/blog – Her udgiver vi jævnligt nye blogposts, som bl.a. hjælper dig med din egen Analytics-opsætning

Er der emner vedrørende Google Analytics, som du vil særligt i dybden med, har vi mulighed for at afholde en Google Analytics-workhop skræddersyet efter dine behov. Her får du hjælp og vejledning i brugen og opsætningen af Google Analytics ud fra netop din virksomheds udfordringer og setup – uanset om du er begynder eller øvet.

Hvorfor vælge OnlinePartners?

Hvis OnlinePartners hjælper med dit Google Analytics garanterer vi:

 • Google Certificeret bureau. Arbejdet bliver udført af certificerede Analytics-nørder efter best practice principper for korrekt opsætning af Google Analytics
 • Forretningsforståelse. Vi har forståelse for forskellige forretningers forskellige mål og tilpasser opsætningen til dine behov
 • Seriøsitet. Vi kender til vigtigheden af valide data i forretningsmæssige beslutninger og sørger for at dine data er til at stole på
Vil du høre mere om et samarbejde med os? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50 for en uforpligtende snak.

Abonnement eller klippekort

Som kunde har du mulighed for enten at købe klippekort eller tegne en abonnementsløsning med et fast antal månedlige timer.

I de fleste situationer vedrørende opsætning anbefaler vi et klippekort, da det er en teknisk- og tidsbegrænset opgave. Dog kan abonnementsløsningen være et mere oplagt valg, hvis du ønsker efterfølgende hjælp til analyse og anvendelse af dataene.

Gennem processen har vi dialog om vores arbejde med opsætningen af dit Google Analytics. Dette sikrer vi gennem en status over vores arbejde. Samtidig vægter vi et tæt løbende samarbejde, hvor du kan komme i direkte kontakt med specialisterne på dit projekt.

Skal du have hjælp med opsætning eller anvendelse af Google Analytics?

Udfyld formularen via knappen til højre. Så tager vi en snak om dine muligheder.

Mød vores team

Meet out team