Opsætning af Dashboards

Mangler du et overblik over dine data?

vækst online

Øg effektivitet med dashboards

Få opsat tilpassede dashboards, så du kan få et hurtigt overblik over netop dine KPI’er uden at skulle filtrere og sortere i hele datamængden.

Muligheden for tilpassede rapporter og dashboards i Google Analytics gør det let, at dele nøgletal med nøglepersoner – både salgsafdelingen, marketingsafdelingen osv.

Ved at oprette dashboards eller rapporter med dimensoner og metrikker tilpasset specifikke jobfunktioner gøres Google Analytics anvendelig selv for brugere uden erfaring i brugen af det.

Skal vi hjælpe dig med et personligt tilpasset betjeningspanel? Kontakt os her eller ring på 71991050 for en snak om mulighederne for større overblik over din digitale forretning.
 

Få hurtig indsigt i dine KPI’er

En manuel og meningsfuld filtrering eller segmentering af data i Google Analytics kræver lidt finesse, som alle ikke har tid til at sætte sig ind i pga. andre fokusområder. Men derfor skal disse fagpersoner ikke snydes for viden.

Et dashboard viser de relevante KPI’er på ét skærmbillede og kan tilmed sendes via mail automatisk på periodebasis.

Har du brug for hjælp med at opsætte dashboards i dit Google Analytics?

Så kontakt os til en uforpligtende snak om mulighederne via enten vores kontaktformular bag knappen til højre eller på 71991050.

Mød vores team

Meet out team