Opsætning af Google Analytics

Sørg for korrekt opsætning af dit Google Analytics, så du undgår at tage beslutninger på baggrund af forkerte data

samarbejde

Øg din omsætning med Google Analytics

Google analytics fortæller dig alt fra antallet af besøgende, hvor de er fra, hvor længe de bliver, til hvilke sider de kigger på, så du kan prioritere i dit design og indhold.

Du vil via Google Analytics kunne måle på et utal af ting, som omfatter både e-handel, trafik fra sociale medier, jeres kampagner og eksempelvis frafald i jeres checkout-flow.

Derudover kan du måle på unikke elementer og knapper for netop dit site, så du kan blive klogere på, hvor mange brugere, der eksempelvis downloader en specifik fil eller benytter en specifik funktion.

Dette hjælper vi selvfølgelig alt sammen med.

Har du brug for hjælp til opsætning af Google Analytics? Kontakt os her eller ring på 71991050 for en snak om dine udfordringer og løsningsmuligheder.

Opsætning af Google Analytics hos en certificeret Google Partner

Hos OnlinePartners vil du blive sat i kontakt med en Google Analytics certificeret ansat, der hjælper dig med opsætningen af sporingskoden. Vi er som en certificeret Google Partner specialister i opsætning af alle dele af dit Google Analytics.

Det er vigtigt, at dette gøres korrekt, da dine data ellers er korrupte og kan lede dig til de forkerte forretningsmæssige beslutninger.

Vi kan i samarbejde med dig og din udvikler sørge for opsætning af Analytics sporingskode på både websites med simple- såvel som såvel som mere komplicerede setups, hvor der skal gøres brug af cross domain tracking (eksempelvis, hvis dit checkout-flow fører brugeren over til et andet domæne).

Skal vi opsætte Google Analytics for dig?

Kontakt os via vores formular bag knappen til højre eller ring på 71991050 for en uforpligtende snak.

Mød vores team

Meet out team