Analytics-sundhedstjek

Kan du stole på dine data?

Forstørrelsesglas

Sundhedstjek af Google Analytics hos OnlinePartners

Det er vigtigt for valideringen og optimeringen af dine online kampagner, hjemmesides funktioner og -salg at Google Analytics er korrekt sat op og bidrager med støjfri data. Få valideret dine data, så du kan bruge dem aktivt i forretningsmæssige beslutninger.

For at du kan have tillid til alt din data, gennemgår vi hos OnlinePartners hele din Analytics opsætning. Vi får kigget på følgende elementer:

  • At besøg og sidevisninger bliver målt rigtigt
  • Målsporing og din opsætning heraf
  • Om e-handel sporer korrekt
  • Uudnyttede funktioner og potentiale i Google Analytics

Dette omfatter en gennemgang af opsætningen af dine sporingskoder og anden tracking, om din eventuelle cross domain implementering spiller og om dine mål, filtre og købstragtsvisualisering fungerer og udnyttes korrekt.

Der er utroligt meget værdi at hente i en korrekt opsætning af Google Analytics og med vores hjælp, er du sikker på, at udnytte det fulde potentiale af webanalyse.

Stoler du på dine data? Kontakt os her eller på 71991050 for en snak om dine udfordringer og muligheder. Vores Analytics-certificerede medarbejdere hjælper dig med at få din Google Analytics-konto sat op efter best practice-principperne.

Hvordan fungerer et tjek af dit Google Analytics?

Når du kontakter os for at få en gennemgang af opsætningen af dit Google Analytics kigger vi først og fremmest på din nuværende opsætning for at finde eventuelle fejl og kilder til korrupte data.

Dernæst supplerer vi med at udpege eventuelle funktioner, som du ikke udnytter tilstrækkeligt. Det kan eksempelvis være manglende målsporing på vigtige KPI’er.

Slutteligt vil du modtage en rapport, der lister optimeringspotentialerne, så de let kan kommunikeres videre til relevante medarbejdere.

Du får dermed værdifuld viden, om hvordan opsætningen af dit Google Analytics skal optimeres således, at du fremadrettet kan have tillid til dine data og bruge dem mere aktivt i dine forretningsmæssige beslutninger.

 

Skal vi gå din Google Analytics-opsætning efter i sømmene?

Så kontakt os til en uforpligtende snak om mulighederne via enten vores kontaktformular bag knappen til højre eller på 71991050.

Mød vores team

Meet out team