KPI’er og mål

Er du helt skarp på dine mål og KPI’er – og hvordan du måler på det?

Øget vækst

Nå din digitale målsætning med KPI’er

Med veldefinerede KPI’er kan du bedre prioritere din indsats og forventningsafstemme med andre på projektet.

Før du kigger på nøgletal og andet, du mener har betydning for at øge din omsætning, skal du starte med, at kigge på din forretning fra oven.

Hvad er det vigtigste mål for dig i din jobfunktion eller din virksomhed?

Når du har svaret på det, skal du kigge på mulige strategier for at nå netop dette mål. Først herefter finder du frem til de nøgletal eller Key Performance Indicators, hvori du kan se en direkte kausalitet med succesen af din strategi, så du kan prioritere din indsats fremadrettet.

Skal vi hjælpe dig med at vækste? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50 for en uforpligtende snak om dine udfordringer og muligheder

Få fokus og vækst med veldefinerede mål og KPI’er

Gøres dette på effektiv vis kan du øge produktiviteten og forventningsafstemme internt og sørge for konkrete motivatorer fremadrettet. Med kvantificerbare objektive KPI-tal har du helt håndgribelige data, som kan guide dig fremover.

Hvis dette gøres korrekt har du en dokumenterbar effekt af dine digitale aktiviteter såsom eksempelvis kampagner, designændringer på hjemmesiden, anden markedsføring og PR.

Hvordan hjælper vi dig hos OnlinePartners?

Hos OnlinePartners hjælper vi med at komme igennem følgende trin:

 • Definition af dine forretningsmål – Hvad du gerne vil opnå
 • Formulering af strategi til opnåelse af dit mål
 • Mål, dvs. kriterier, der ligger til grund for din strategi
 • KPI’er – Hvilke tal eller metrikker kan du bruge til at se, om du opnår dine mål?
 • Målsætninger for KPI’er – Hvornår er du tilfreds?

Hos OnlinePartners er vi specialister i digital marketingsstrategi og kan hjælpe dig godt på vej mod øget produktivitet og vækst baseret på de KPI’er, du har kontrol over.

Igennem dialog og opbygning af organisatorisk og forretningsmæssig forståelse for din virksomhed øger vi dit fokus på den rigtige målsætning og de rigtige tal, så du kan igangsætte en veldefineret indsats i de relevante afdelinger.

Hvis du er interesseret, kan vi tilmed bistå i opsætningen af målsporing, så du direkte i dit Google Analytics kan se effekten af din digitale strategi.

Vi hjælper dig godt i gang

Den bedste strategi og KPI-måling sker når der er tæt dialog mellem bureau og kunde. Derfor tilstræber vi din udvikling igennem projektet, så du bedre kan udfordre os – dermed kan vi sammen skabe de bedste mulige resultater.

I samarbejdet med OnlinePartners vil du derfor opleve et bureau, som er åbne, refleksive og kritiske i alt fra fokusområder, tilgange og afrapporteringer af resultater.

Dette skinner igennem i vores arbejde med uddannelse, og du kan allerede nu gå i gang med vores to læringsuniverser:

 • OnlinePartners.tv – Her lægger vi løbende videoer op med tips og tricks indenfor alt online markedsføring og optimering
 • OnlinePartners.dk/blog – Vi fodrer løbende vores blog med nye guides, der hjælper dig godt på vej med din egen optimeringsproces

Hvorfor vælge OnlinePartners?

 • Datadrevet tilgang. Arbejdet tager udgangspunkt i analytiske indsigter fremfor holdning
 • Forretningsforståelse. Vi fastlægger strategien og målsætningen med udgangspunkt i din forretning og målgruppe
 • Seriøsitet. Vi formulerer realistiske og opnåelige målsætninger
 • Fuld åbenhed. Vedrørende viden, metoder og resultater m.v.
Vil du vide mere om et muligt samarbejde? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50 for en uforpligtende snak om mulighederne.

Abonnement eller klippekort

Hos OnlinePartners har du mulighed for at tegne et abonnement med et månedligt timetal eller købe et klippekort.

I de fleste situationer anbefaler vi et abonnement, da måling og resultatanalyse af strategier og KPI’er er en kontinuerlig proces, der eventuelt skal tilpasses.

Gennem processen har vi derfor dialog om vores arbejde, hvilket vi sikrer via en månedlig statusrapport med indsigter og resultater. Samtidigt kan du altid komme i kontakt med specialisterne på dit projekt.

Interesseret i et samarbejde med os?

Udfyld formularen og lad os tage en snak om dine muligheder.

Mød vores team

Meet out team