Få overblik over de vigtigste sider

HTML Sitemap

Her finder du et overblik over vores specialistområder, guides, undervisning og andet relevant indhold fra OnlinePartners. Vi har opdelt siden i emner, så du nemmere kan finde det du søger:

Specialistområder:
SEO – Her finder du information om SEO (søgemaskineoptimering) og løsninger hos OnlineParnters, med fokus på at skabe øget organisk synlighed, mere trafik samt at tiltrække flere kunder. Vores SEO-løsninger er i høj skræddersyet til hver enkel kunde, og vi baserer som SEO-bureau altid samarbejdet på data, strategi og viden.

SEO analyse – Påtænker du at investere i en ny platform, eller du i tvivl om den SEO-mæssige tilstand på din nuværende hjemmeside? I såfald er en SEO-analyse fra OnlinePartners en god måde at få et overblik over både problemer samt muligheder, hvor vi både kan fokusere på bestemte emner eller udarbejde en komplet SEO-analyse fokuseret på anbefalinger relateret til teknisk SEO, indhold, backlinks m.m., hvilket vil danne et stærkt afsæt for dit videre arbejde med SEO.

Teknisk SEO – Fundamentet i SEO er forankret i teknik og programmering, hvilket er et område OnlinePartners har enormt meget knowhow omkring. Bl.a. er Grosen Friis, partner og Head of technical SEO hos OnlinePartners, bredt anerkendt som en af Danmarks dygtigste til teknisk SEO. Vi hjælper dig derfor meget gerne med tekniske SEO-opgaver, så dine muligheder for øget trafik og salg maksimeres.

International SEO – Synlighed i søgemaskiner er en effektiv kanal til at penetrere et nyt marked og øge den globale tilgang af kunder. Vi har hos OnlinePartners stor erfaring med international SEO og vi hjælper dig meget gerne med at skabe succes på tværs af nye landegrænser.

Linkbuilding (outreach) – Links er fortsat et vigtigt signal til søgemaskiner om din hjemmesides relevans, samt en stærk kilde til værdifuld henvisningstrafik, hvilket understøtter behovet for kontinuerligt at fokusere på linkbuilding. Hos OnlinePartners har vi fokus på at skabe relevante kvalitetslinks og vi hjælper dig meget gerne med at tiltrække nye links.

Google AdWords – Her får du viden om hvordan du med OnlinePartners som AdWords-bureau, kan forvente at samarbejdet og optimering eksekveres. Som Premier Google Partner har vi naturligvis et tæt samarbejde med Google og vi er altid opdateret om de nyeste ændringer, samt muligheder, på AdWords-fronten.

AdWords optimering – Effekten af Google AdWords som markedsføringsplatform er ofte meget overbevisende, hvilket dog også har medført en stigende konkurrence og dermed hævelse af klikpriser gennem de senere år. At opnå en høj ROI kræver derfor løbende optimering og vedligeholdelse af bl.a. din kontostruktur, annoncer og søgeordsstrategier, hvilket vi hos OnlinePartners har stor erfaring med.

Facebook-annoncering er en unik marketingplatform, der gør det muligt at tiltrække den helt rette målgruppe. De mange segmenteringsparametre, stiller dog store krav til opsætningen af annoncemålretningen, og hos OnlinePartners har vi stor erfaring med netop opsætning af Facebook ads med fokus på forskellige KPI’er.

Google Analytics

Konverteringsoptimering

YouTube annoncering

Undervisning:
Google Analytics workshop

SEO workshop

AdWords workshop

Praktisk info
Cookie- & privatlivspolitik

Mød vores team

Meet out team