Kurser & Workshops

Få skræddersyet 1:1 undervisning på kurser & workshops i online marketing

CRO & Usability Workshop
Lær, hvordan du kan øge leads og salg med konverteringsoptimering. På denne workshop tager vi udgangspunkt i dine forretningsmål og hjælper dig med at konvertere dine besøgende til kunder.
SEO Business Diploma
Kom med på Danmarks første statsgodkendte SEO-uddannelse på videregående niveau, hvor du får intensiv undervisning og den nyeste viden om avanceret SEO.
SEO-workshop
Bliv skarpere på SEO og få en sparringsfyldt workshop med en af vores eksperter. Vi står til rådighed for alle emner indenfor SEO og hjælper dig ud over stepperne.
AdWords Workshop
Lær at analysere og optimere din AdWords-konto, så du får lavere budpriser og flere konverteringer. Med vores eksperter får du en sparringsfyldt og værdifuld dag.
Google Analytics-workshop
Google Analytics kan være en kompliceret affære. Med en workshop med en af vores eksperter får du sparring og hjælp til dine udfordringer.
Linkbuilding-workshop
Bliv skarpere på linkbuilding og få en sparringsfyldt workshop med en af vores eksperter. Vi står til rådighed for alle emner inden for linkbuilding og hjælper dig til mere succes.
Facebook-workshop
Bliv skarpere på Facebook-marketing og få en sparringsfyldt workshop med vores eksperter. Vi står til rådighed for alle emner inden for Facebook og hjælper dig til mere succes.
Content marketing-workshop
Bliv skarpere på Content marketing og få en sparringsfyldt workshop med vores eksperter. Vi hjælper dig til mere succes med en effektiv content marketing-strategi.

Mød vores team

Meet out team