Passer vi sammen?

Vi tror på, at forventningsafstemning er halvdelen af løsningen – lær om vi passer sammen her:

“Vi vil være det perfekte match til opgaven - ellers takker vi hellere pænt 'nej tak'.”
“Hos OnlinePartners elsker vi at skabe vækst hos vores kunder, og det er dét, der får os til at springe ud af sengen hver morgen.

Vi er 20 passionerede nørder med forretningsforståelse, og vi gør en dyd ud af konstant at følge udviklingen indenfor online marketing – hvilket gavner vores kunders forretning.
Vores højeste prioritet er, at skabe maksimal værdi hos vores kunder. Derfor vil vi kun byde ind på et samarbejde, når vi er det perfekte match.

Som bekendt betyder tilvalg også, at man må træffe fravalg - og længere nede på siden ser du eksempler på kundesituationer, vi som udgangspunkt ikke ønsker at servicere.

Er du i tvivl, om vi er et match, så er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak."

3 situationer, hvor vi ikke er et ideelt match

 1. Hvis du udelukkende søger den laveste pris – uden at kigge på værdien der skabes
  Vores priser er baseret på vores store faglige erfaring, effektiviteten i vores arbejde samt det unikke setup, vi tilbyder vores kunder – hvilket kommer til udtryk i de resultater vi skaber.
  Derfor plejer vi også at sige, at vi faktisk er billigere end mange andre – men i det lange løb, da værdien vi genererer vil være større.
  Så leder du efter den laveste pris, uden at tage højde for de samlede fordele og den værdi der skabes, så er vi ikke det rette match.
 2. Du vil hurtigt ‘afprøve’ online marketing – uden ønske om et langsigtet samarbejde
  Vi skaber resultater og spotter potentiale baseret på et langsigtet og nært samarbejde, hvor vi opnår indgående kendskab til din forretning.
  Sådan optimerer vi bedst din virksomheds digitale tilstedeværelse, og derfor er det væsentligt for os, at du grundlæggende har et ønske om et længerevarende samarbejde – selvfølgelig baseret på din tilfredshed som kunde og altså ikke lange kontraktbindinger.
 3. Du søger en leverandør – og ikke en samarbejdspartner
  Hos OnlinePartners er vi kendt for vores proaktivitet, og vi elsker at agere primus motor i at skabe vækst hos vores kunder – men vi kan ikke klare det alene. Du kender dine produkter, konkurrenter og kommende aktiviteter langt bedre end vi gør, så for at skabe de allerbedste vilkår for øget vækst i din virksomhed, har vi brug for at kombinere din produktviden og de eventuelle ledige ressourcer din virksomhed har, med vores specialistviden og digitale forretningsforståelse.

6 situationer, hvor vi er et perfekt match

  1. STAGNERING: Du har oplevet vækst med online marketing – men oplever nu stagnering i effekt og afkast
   Du stræber efter at skalere din vækst yderligere via dine igangværende online marketing aktiviteter, men er løbet tør for effektive optimeringsideer og kan ikke øge væksten mere – så er vi det helt rette match.
  2. OUTSOURCING: Du ønsker at bruge din tid på dét, du er bedst til
   Du ønsker en kompetent samarbejdspartner, der proaktivt tager ansvaret for at skabe resultater og derved fritager dig for opgaven om konstant at følge med i de nyeste opdatering og funktioner fra Google, Facebook m.fl.
  3. SPARRING: Du vil selv udføre opgaverne – men ønsker ny viden og sparring
   Du søger løbende sparring til dit inhouse-team eller én specifik person i din virksomhed med fokus på de nyeste tips, tendenser, tools og uudnyttet potentiale
  4. OPSTART: Din virksomhed eller dit koncept er opstartsfasen – og du ønsker flere kunder
   Er du i opstartsfasen med en virksomhed, som allerede har oplevet kundetilgang og dermed opfylder en klar efterspørgsel på markedet, så er vi den rette partner. Vi skaber øget vækst og tiltrækker endnu flere kunder via én eller flere online marketing kanaler som bl.a. SEO, AdWords, Facebook og konverteringsoptimering.
  5. INTERNATIONALISERING: Du ønsker at indtage nye markeder
   OnlinePartners har mangeårig erfaring med international ekspansion, og ønsker du hjælp med at indfri dit digitale potentiale i udlandet, så er vi det perfekte match.
  6. DIGITAL VÆKSTMOTOR: Du oplever allerede stor succes og vækst med forskellige tiltag online – men mangler lige det sidste 
   Du har allerede stor succes med at skabe kundetilgang via eksempelvis Facebook, Bing, YouTube og SEO, men du mangler måske hjælp til at skabe resultater på Google Ads eller konverteringsoptimering. Eller også du har måske overordnet succes med at skabe resultater via Onpage SEO og content marketing, men mangler erfaring med linkbuilding. Her går vi ind og supplerer med netop dét element der mangler, så din samlede online marketing strategi fuldendes – og skaber synergier på tværs og derved øget vækst.

Vi skaber vækst

Med mere end 20 passionerede specialister, +500 tilfredse kunder og et gennemtestet datadrevet koncept, har vi hos OnlinePartners siden 2010 skabt vækst i ambitiøse virksomheder.

Læs mere om OnlinePartners

Mød vores team

Meet out team