Marketing Comets

Kickstart din online marketing-karriere med et ambitiøst praktikprogram

Ambitiøst praktikforløb med fokus på dine kompetencer

Kickstart din karriere i online marketing-branchen med et praktikforløb hos OnlinePartners, som sætter din udvikling i centrum.

Hos OnlinePartners er vi altid på udkig efter fremtidens talenter inden for online marketing. Derfor har vi sammensat et praktikprogram, der giver dig optimale muligheder for at omsætte din akademiske viden til praksis.

Det vi kan tilbyde dig som Marketing Comet-praktikant:

  • Faglig udvikling. Du bliver tilknyttet specialister i content marketing, tekstforfatning, SEO og projektledelse, som er vant til at lære fra sig gennem kurser, workshops, uddannelsen SEO Business Diploma og læringsplatformen OnlinePartners.TV. Vi sammensætter et forløb, hvor du udvikler dig gennem en vekselvirkning mellem tilrettelagt faglig sparring og dine egne opgaver.
  • Voksende ansvar. Vi tilskynder, at du tager ansvar for egne projekter i takt med din udvikling.
  • Gode karrieremuligheder. Forløbet giver dig et styrket netværk – fagligt såvel som socialt.
  • Goder. Praktikken er ulønnet. Gennem forløbet får du dog fri adgang til vores frokostordning, kaffe/te/sodavand, daglige bordtennis/bordfodbold-kampe, skønne sociale arrangementer og – naturligvis – vores online marketing specialisters viden.

I denne video får du et indblik i hverdagen hos OnlinePartners:

Er det dig, vi leder efter?

Der er mange uddannelsesmæssige indgange til et praktikforløb hos OnlinePartners. Måske kommer du fra universitetsuddannelser inden for kommunikation, medievidenskab, retorik eller marketing – eller måske har du en mere teknisk baggrund, men med flair for formidling?

Det afgørende er, at du har ambitioner om at dygtiggøre dig inden for de online marketing-grene, hvor vi søger praktikanter. Desuden skal du have mulighed for at være i praktikken i 4-6 måneder.

Praktikforløb:

(både til Kolding og Aarhus)

 

Vil du vide mere om Marketing Comets-programmet, så kontakt COO Tina Halkjær Jensen på tlf. 40 83 23 27 eller tina@onlinepartners.dk

Udtalelser fra tidligere praktikanter

Forløbet har været rigtig godt med en god blanding af opgaver med kreativ frihed og mere specifikke opgaver. Det har givet mig tid til at eksperimentere med nye værktøjer inden for design. Jeg har lært meget, og det har været en rigtig god oplevelse at være i praktik hos OnlinePartners.

Martin Isager, Aarhus Erhvervsakademi

Der er et super godt socialt miljø med venlige kollegaer, som skaber gode rammer for at udvikle sig. Både arbejdsmæssigt og socialt har jeg haft en opfattelse af at være meget velkommen hos OnlinePartners, og det er dejligt.

Emma Bonde Stanek, Aarhus Universitet

Fællesskabet og stemningen er helt unik. Det, at man tager sig tid til at hjælpe andre med deres opgaver eller bare en venskabelig samtale i et ellers meget professionelt og fokuseret miljø, siger alt om OnlinePartners og de ansatte.

Frederik Kristensen, Erhvervsakademiet Lillebælt

Mit praktikforløb har været SÅ godt! OnlinePartners har i den grad knækket koden til et lærerigt, spændende og sjovt praktikforløb. Derfor er jeg også meget glad for, at mit praktikforløb har resulteret i et studiejob, så jeg fortsat kan være en del af team OP.

Julie Svanholm, VIA Design & Business (TEKO)

Nu hvor praktikforløbet er slut, er jeg fuldstændig overbevist om, at jeg ikke kunne have valgt et bedre sted at eksekvere min praktik. Jeg har fået praktiske svar på de teoretiske spørgsmål, jeg tog med mig fra studiet, og jeg har fået lov til at gå i dybden med det, jeg brænder for.

Tobias Martin Pedersen, Syddansk Universitet i Slagelse

Hvem er OnlinePartners?

OnlinePartners er et datadrevet online marketing bureau, der har eksisteret siden 2010. Vores hovedsæde er beliggende i Kolding – dog har vi også en afdeling i Aarhus, og det er her, hvor du vil få din daglige gang.

Vi har en helhedsorienteret tilgang til online marketing med speciale i særligt SEO, content marketing, betalt annoncering (primært Google AdWords/Facebook), webanalyse og konverteringsoptimering.

Vores kunder befinder sig i alverdens brancher og kommer i vidt forskellige størrelser. Foruden arbejdet for vores kunder afholder vi ofte workshops og kurser, ligesom vi står bag uddannelsen SEO Business Diploma, konferencen SEOday , konferencen Online Ads Summit og læringsplatformen OnlinePartners.TV

Mød vores team

Meet out team