Rune Hansen

Rune Hansen

CEO & Senior Digital Strategist
Kontakt på YouTubeKontakt på LinkedIn

Rune Hansen er CEO hos OnlinePartners og en passioneret online-nørd med stor forståelse for at skabe vækst i kundernes forretning.

Han har +10 års erfaring med markedsføring i søgemaskiner, og Rune har hjulpet mange danske og internationale virksomheder med at lægge den helt rigtige webstrategi.

Rune er skarp til at spotte spirende digitale tendenser, og når han går tur med kontorhunden Dexter, udtænkes der ofte nye ideer på baggrund heraf. Desuden er han Star Wars-fan, hvilket du nok hurtigt vil opdage, hvis du kigger forbi kontoret.

Seneste indlæg fra Rune Hansen
Gazellepris og ‘Entrepreneur Of The Year’-nominering
Gazellepris og ‘Entrepreneur Of The Year’-nominering
OnlinePartners har netop modtaget både Gazelleprisen fra Børsen samt nominering til 'Entrepreneur Of The Year' fra Ernst & Young.
Læs mere
8 nye kollegaer i 2016
8 nye kollegaer i 2016
Vi har haft travlt, og derfor har vi budt velkommen til 8 nye medarbejdere i 2016 (indtil videre). Mød dem her.
Læs mere
Nyansættelse: Velkommen til Webudvikler Tommi Carleman
Nyansættelse: Velkommen til Webudvikler Tommi Carleman
Rune Hansen er CEO hos OnlinePartners og en passioneret online-nørd med stor forståelse for at skabe vækst i kundernes forretning. Han har +10 års erfaring med markedsføring i søgemaskiner, og Rune har hjulpet mange danske og internationale virksomheder med at lægge den helt rigtige webstrategi. Rune er skarp til at spotte spirende digitale tendenser, og…
Læs mere

Mød vores team

Meet out team