E-mail marketing

Få flere loyale kunder med effektiv e-mail marketing

E-mail

Skab værdi med e-mail markedsføring

Hos OnlinePartners får du hjælp til, at forbedre dine nyhedsbreve, så du sikrer så høj open rate og CTR som muligt.

E-mail marketing kan tage mange former. På det visuelle plan, er der masser af layoutmæssige faktorer, at tage stilling til, så brugeren ser og handler som ønsket, mens der samtidigt skal gøres en indsats ved det indholdsmæssige.

Har du brug for en ekspertvurdering af dit nyhedsbrev? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50 for en uforpligtende snak om dine udfordringer og muligheder.

Dit nyhedsbrevs indhold og opsætning

Et nyhedsbrev skal have et klart blikfang og derved kommunikere klart, hvor brugeren skal kigge hen. Samtidigt skal dets tekst være dragende og skabe lyst til at læse videre og forhåbentligt motivere et køb.

OnlinePartners arbejder med mange forskellige kundetyper indenfor mange forskellige brancher. Vi har derfor et bredt kendskab til mulighederne for e-mail markedsføring og kan rådgive bredt såvel specifikt om emnet.

Vi kan give tips og tricks til dit content såvel som layout, så dine forskellige kampagner får så stor succes som muligt.

Derudover har vi ekspertise omkring tracking via UTM-koder, så du kan se, om ændringer i nyhedsbrevet har den ønskede effekt.

Opsætning af nyhedsbreve

Når du benytter et automatisk e-mail marketing system, er det vigtigt, at løbende optimerer nyhedsbrevet, så du får mest muligt ud af de potentielt tusindvis af modtagere.

Hvis det gøres rigtigt kan du øge krydssalg, mersalg, kundeloyalitet og -engagement og kommer ud på den anden side med et stærkere brand.

Hos OnlinePartners taget vi udgangspunkt i dine erfaringer og viden om dine kunder og bygger videre på det, du allerede ved for at vurdere, hvorvidt designet og indholdet i dit nyhedsbrev kan forbedres.

Under inddragelse af dig målretter vi i samarbejde dine nyhedsbreve, så vi kan øge dine indtægter per e-mail.

Hvorfor vælge OnlinePartners?

Få OnlinePartners til at rådgive dig i din e-mail marketing. Så garanterer vi:

  • Metodisk indsigt. Vi har stor indsigt i indsamling og analyse af data, så arbejdet baseres på datadrevne beslutninger
  • Fuld åbenhed. Omkring viden, tilgange, resultater m.v.
  • Din inddragelse. Det bedste samarbejde opstår, når processen er gennemsigtig, og når vi udfordrer hinanden
Har du lyst til at høre mere om et samarbejde med os? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50 for en uforpligtende snak.

Abonnement eller klippekort

Hos OnlinePartners har du mulighed for enten at købe klippekort eller tegne en abonnementsløsning, hvor du får et fast månedligt timetal.

Ved effektiv e-mail markedsføring er det vigtigt med løbende tests og optimering. Hver optimering eller ændring vil ofte give nye data-baserede indsigter som kan give afkast til yderligere tiltag. Derfor er det oftest mest hensigtsmæssigt med en abonnementsløsning. Hvis du blot vil have et hurtigt blik på dit eksisterende setup er det dog et klippekort, du skal have.

Uanset, hvad du vælger, så vil du opleve løbende dialog. I vores abonnementsløsninger sikres dialogen via en fast månedlig afrapportering, så du kan se vores arbejde, tanker og resultater.

Og du kan selvfølgelig altid kontakte eksperten på dit projekt.

 

Når du dine kunder optimalt med din e-mail marketing?

Udfyld formularen og lad os tage en snak om dine muligheder.

Mød vores team

Meet out team