Optimering af landingssider

En god landingsside konverterer let og enkelt dine besøgende om til et lead eller salg

Skab værdi med en landing page

Via en landing page med ét klart formål fører du lettere brugerne frem mod købet uden unødvendige distraheringer.

Landingssiden er brugernes første kontakt med din hjemmeside. Derfor er det bl.a. skidt for konverteringsraten såvel Google rankings og dermed din organiske trafik, hvis den er uoverskuelig og får brugerne til at forlade dig igen.

Er du i tvivl om, hvorvidt din landing page fører kunderne videre i købstragten? Kontakt os her eller ring på 71991050 for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Formålet med landingssiden

En landingsside skal være meget handlingsfokuseret med klare Call to Actions og den nødvendige information for at brugerne kan tage den nødvendige beslutning.

Med en optimeret landing page kan du dermed få større succes med dine kampagner og salg i din webshop, tilmeldinger til nyhedsbrev, downloads eller udfyldte kontaktformulere m.v. alt efter netop dine mål.

Optimering af din landing page

Hos OnlinePartners hjælper vi dig med designbeslutninger, når du skal oprette eller optimere landingssider. Derudover sørger vi for, at den får det nødvendige SEO-relaterede indhold.

Vi hjælper dig med analyse og præsenterer samtidigt mockups til ideer for redesign, som er lige til at videresende til din udvikler.

Vores værktøjskasse hertil indeholder både heuristiske evalueringer såvel som heatmaps og A/B-splittests. Hvad vi benytter kommer helt an på dig og din hjemmeside.

Dermed sikrer du dig en brugervenlig og konverterende landingsside uanset om trafikken kommer fra din Facebook- og AdWords-kampagner eller organiske søgeresultater.

Skal vi hjælpe med at optimere dine landingssider?

Udfyld formularen og lad os tage en snak om dine muligheder.

Mød vores team

Meet out team