Leadgenerering

Få flere leads blandt dine besøgende

Øg vækst og salg med kvalitetsleads

Fokuser på leadgenerering og få nye kunder

Leads er en henvisning til eller direkte tilkendegivelse af interesse fra en potentiel kunde. At få leads af høj kvalitet er dermed vejen til øget salg og omsætning.

Din hjemmeside, skal overtale og vejlede dine potentielle kunder til at efterlade noget kontaktinformation, så du kan hjælpe dem videre.

Måske vil du have brugerne til at udfylde en kontaktformular, tilmelde sig dit nyhedsbrev eller lignende – alle sammen værktøjer til lead generation, der gør det lettere for dig, at kontakte potentielle kunder med tilbud.

Trafikken til dit B2B- eller B2C-website kommer med forskellige motivationer og intentioner alt efter, hvor de er i købsprocessen – er de i gang med at danne sig et overblik, eller er de bevidste om, hvilken specifik service eller produkt de har brug for?

Det er din hjemmesides job at sørge for, at brugerne får svar på deres spørgsmål og bliver ledt videre i processen.

Hvis du imødekommer brugerne tilstrækkeligt på alle niveauer af købsprocessen – fra indledende research til mere dybdegående informationssøgning, vil de i højere grad blive interesserede i at aflevere deres kontaktinformation og blive kontaktet med et tilbud fra netop din virksomhed.

 Skal vi tale om, hvordan du kan få flere leads? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50 – så tager vi en uforpligtende snak om dine udfordringer og muligheder.

Lad OnlinePartners hjælpe dig med online leadgenerering

OnlinePartners hjælper dig med at optimere dit site, så du kan få flere leads af god kvalitet. Det betyder, at du via leadgenerering kommer i kontakt med mennesker med høj købsparathed.

Kunderne gør selv noget aktivt for at blive kontaktet – en del af udfordringen ved lead generation ligger i at nå dertil.

Hos OnlinePartners har vi erfaringen og værktøjerne til at hjælpe med konverteringsoptimeringen, så du får flere leads fremover.

Vi sørger for, at dit site skaber interesse omkring dine services og produkter for at kunne indhente de nødvendige kontaktoplysninger på det rigtige tidspunkt i kundeemnernes proces.

Samtidigt sørger vi får at du indhenter dine leads på den mest hensigtsmæssige måde: Er det mest optimalt via en dedikeret landingsside, pop-up i hjørnet eller en synlig kontaktformular i indholdsområdet? Vi skal finde ud af, hvad der er rigtigt for dig og netop din målgruppe.

Hvorfor vælge OnlinePartners til din online leadgenerering?

  • Datadrevet tilgang. Vi forudsætter ikke viden om din målgruppes adfærd eller behov for information. Vi baserer vores arbejde på analytiske indsigter fremfor mavefornemmelser
  • Forretningsforståelse. Udover at forstå din målgruppe skal vi også forstå din forretning. Det hjælper med at strømline dine forretningsmål med dine kunders mål, så du kan øge salget fremadrettet
  • Seriøsitet. Det handler ikke om at indsamle e-mails. Det handler om at indsamle købsparate leads af høj kvalitet
  • Inddragelse. Den bedste lead generation opstår, når vi har god forståelse for både din forretning og dine kunder
  • Fuld åbenhed. Om muligheder, forventninger, tilgange og resultater m.v.
Vil du høre mere om et samarbejde med os? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50 – så tager vi en uforpligtende snak.

Abonnement eller klippekort

Hvis du bliver kunde hos OnlinePartners har du mulighed for at købe enten et klippekort eller oprette en abonnementsløsning, hvor du får et fast antal månedlige timer.

Vi anbefaler oftest et abonnement til leadgenerering, da det er et kontinuerligt optimeringsprojekt, der afhænger af indhentet viden om målgruppen. Vi kan med andre ord sjældent implementere den perfekte løsning fra starten, men til gengæld altid gå et spadestik dybere.

Vi sørger for løbende dialog under processen, så vores arbejde med din lead generation er gennemsigtigt og velfunderet. Vi sikrer din inddragelse via en månedlig statusrapport, hvor du kan se vores arbejde og resultater.

Samtidigt vægtes din tillid og tryghed i projektet – derfor kan du altid komme i direkte kontakt med specialisterne på dit projekt.

 

Skal vi hjælpe dig med at få flere kunder?

Interesseret i et samarbejde med os? Udfyld formularen via knappen til højre, og lad os tage en snak om dine muligheder.

Mød vores team

Meet out team