Web push

Forbliv top-of-mind hos dine besøgende

Få kunder

Sælg mere med Web push-notifikationer

Ved hjælp af web push kan du forblive top-of-mind og hjælpe besøgende tilbage til dit website. Der er uanede muligheder for tilpasning, så du kan ramme dine tidligere besøgende med mest relevans.

Web push tillader brugere at abonnere på løbende notifikationer fra sites, de har interesse i – og som hjemmesideejer giver det dig mulighed for effektivt at engagere tidligere besøgende med tilpassede budskaber.

Med web push kan du høste skyhøje klikprocenter og ramme din målgruppe med korte og præcise budskaber – direkte i browseren.

Web push-notifikationerne kan automatiseres og tilpasses efter behov. Hos OnlinePartners kan vi både hjælpe med opsætning samt den efterfølgende udarbejdelse af flere notifikationer.

Eksempel fra OnlinePartners.dk:

 Skal vi hjælpe dig med at skabe succes via web push? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50 – så tager vi en uforpligtende snak om mulighederne.

Abonnement eller klippekort

Som kunde hos OnlinePartners giver vi dig mulighed for enten at købe et klippekort eller tegne et abonnement, hvor du får et fast månedligt antal timer.

I forhold til web push anbefaler vi oftest et abonnement, da tilpasningen og målretningen af budskaber i notifikationerne er en kontinuerlig proces.

Dog kan klippekortet være en mere oplagt løsning, hvis du ønsker hjælp til et afgrænset område som eksempelvis opsætning af web push.

Har du brug for hjælp med web push?

Kontakt os til højre - så tager vi en snak om dine udfordringer og muligheder.

Mød vores team

Meet out team