360° online markedsføring

Få hjælp til eksekvering af 360° online markedsføring, der gør dine konkurrenter misundelige

Få flere kunder med 360° online markedsføring fra OnlinePartners

Med mere end 20 passionerede niche-specialister, +500 tilfredse kunder og et gennemtestet datadrevet koncept, har vi hos OnlinePartners siden 2010 opbygget erfaringer med at skabe vækst i virksomheder.

Det siger kunderne

Rune og Co. har den rigtige tilgang og forsøger ikke at snyde sig til gode resultater. OnlinePartners er hårdtarbejdende og kompetente.

CMO, Dating.dk

Samarbejdet har fungeret upåklageligt igennem alle år og deres kompetence og service går langt ud over, hvad man kan forvente.

Indehaver, Legeakademiet

Efter mere end 2 års samarbejde kan jeg se, at den yderst professionelle tilgang hos OnlinePartners virkelig har båret frugt.

Indehaver, Schmidt Nordic

Få en uforpligtende snak om online markedsføring:

– inklusiv gratis potentialeanalyse

Rune Hansen
On-page kontakt

Datadrevet tilgang sikrer, at det fulde potentiale høstes

Vi lader dataene fortælle os, hvor vi skal lægge vores fokus i den digitale forretningsudvikling. Via en datadreven tilgang ved vi, hvilke dele af online markedsføring, der bærer frugt – og hvilke der ikke gør.

De rigtige beslutninger træffes, baseret på reelle analytiske indsigter frem for mavefornemmelser. Via analyseværktøjer som Google Analytics og eget udviklede systemer, kan vi nemlig nu få håndgribelig viden om vores indsats og dens effekt – hurtigere.

Der er således rig mulighed for at spore på værdien af investeringen. Det betyder, at vi kan følge udbyttet af investeringer, som vi løbende kan analysere og optimere for at indfri online forretningens fulde potentiale.

Vil du høre mere om dine muligheder med online markedsføring? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50

8 vigtige råd til (mere) succes med online markedsføring

 • STRATEGI: Udarbejd en digital strategi, som tager højde for din virksomheds overordnede mål og som minimum indeholder en potentialeanalyse, konkurrentanalyse, KPI’er og en konkret køreplan for alle relevante online marketing kanaler.
 • SEO: Tilpas dit websitets arkitektur efter din søgeordsanalyse, sådan at dine SEO-muligheder på hjemmesiden, matcher efterspørgslen i markedet. Brug desuden dine AdWords-data til at videreudvikle din søgeordsstrategi.
 • CONTENT MARKETING: Brug bl.a. content marketing til at ramme kunderne tidligere i den digitale købsrejse, så du ikke blot annoncerer efter dem der vil købe dine produkter i dag – men også rammer dem der researcher og måske vil købe imorgen.
 • ADWORDS: Afsæt løbende tid til optimering af dine AdWords-annoncer, så klikpriser og performance konstant maksimeres. (Se vores AdWords-guide)
 • BING: Glem ikke Bing-annoncering, som kan være en billig vej til flere kunder.
 • REMARKETING: Hold dit brand top-of-mind hos potentiale kunder, ved at bruge intelligent annoncering baseret på brugerens tidligere adfærd. Remarketing kan bl.a. bruges på LinkedIn, Facebook, YouTube, Instagram m.fl. og rummer enorme muligheder
 • USABILITY: Fokusér løbende på at hæve dit websites konverteringsrate gennem de forskellige indsatsområder der ligger under konverteringsoptimering. (Se vores CRO-guide)
 • ATTRIBUTION: Sørg for at vurdere hvilken attributionsmodel der er den mest passende til netop din situation, sådan at du på en retvisende måde kan tilskrive de rette kanaler æren for de respektive konverteringer.

Løbende analyse af data

Dét, der virkede i går, virker nødvendigvis ikke i morgen. Men ved at benytte indsigter, fra eksempelvis Google Analytics, kan du imødekomme udviklingen og hele tiden indfri vækstpotentialerne.

Følg med i dine nøgletal og udviklingen af din digitale forretning, så du bliver bevidst om eksisterende såvel som nye muligheder for yderligere vækst.

Skræddersyet online markedsføring

Din forretning og din situation har betydning for din internet-markedsføring. Hos OnlinePartners hjælper vi dig via inddragende dialog, så du kan definere KPI’er og mål, der giver mening for netop din forretning.

Hele udgangspunktet for vores arbejde er, at alle kunders behov er unikke. Faktorer som din hjemmeside, målgruppe, dit forretningsområde, dine ambitioner og lignende er afgørende for, hvilke nøgletal du eksempelvis skal have fokus på, og hvilke værktøjer der eventuelt skal i spil.

Vi lægger derfor ekstra vægt på inddragelse og dialog i opstartsfasen. Det er her, vi indtænker alle de relevante markedsføringsaktiviteter, som kan hjælpe din forretning. Vi spænder bredt over hele spektret med discipliner som SEO, AdWords, Konverteringsoptimeringalt udført med ekspertise inden for opsætning og brug af analyseværktøjer som Google Analytics.

Gennem løbende sparring udvikler vi os sammen, så vi bliver bedre i stand til at imødekomme og tilpasse os nye situationer og indtjeningsmuligheder for dig og din forretning.

Hvorfor vælge OnlinePartners?

Med OnlinePartners som din samarbejdspartner til online marketing garanterer vi:

 • Datadrevet tilgang. For at slå det fast endnu engang, baserer vi vores arbejde på analytiske indsigter – ikke holdninger og mavefornemmelser
 • Forretningsforståelse. Vi fastlægger strategien for din online marketing med udgangspunkt i din forretning. Din markedsføring på nettet skal ikke bare skabe trafik; trafikken skal være relevant for dine forretningsmål og skabe omsætning
 • Seriøsitet. Vi benytter white-hat markedsføring og afholder os således fra tilgange, som kan skade din forretning på sigt
 • Proaktiv mentalitet. Vi holder øje med dine data og handler på baggrund af potentialer eller alarmsignaler, så snart vi ser dem
 • Fuld åbenhed. Vi deler åbent viden, information om tilgange og resultater
 • Inddragelse. Det bedste samarbejde opstår, når vi ved præcis, hvad der er afgørende for dig og din forretning.
Vil du høre mere om muligheden for at samarbejde med os? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50 for en uforpligtende snak.

Fast samarbejde eller klippekort

Som kunde har du mulighed for enten at købe klippekort eller tegne et fast samarbejde med et fast antal månedlige timer.

I de fleste situationer anbefaler vi et fast samarbejde. Digital markedsføring er nemlig en løbende proces, der konstant fintunes og optimeres. Dog kan klippekortet være en mere oplagt løsning, hvis du ønsker hjælp til et afgrænset område.

Gennem samarbejdet fører vi løbende dialog om arbejdet med din online marketing. Vi sikrer gennemsigtigheden via faste månedlige afrapporteringer, som indeholder vores udførte arbejde og resultater. Du kan desuden altid komme i direkte kontakt med specialisterne på dit projekt.

Skal vi samarbejde?

Ring på 71 99 10 50 eller kontakt os til højre og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med din vækst.

Mød vores team

Meet out team