Datadrevet online marketing

Investér rigtigt

samarbejde

Fokuseret online markedsføring

Lad dataene fortælle dig, hvor du skal lægge dit fokus i din digitale forretningsudvikling. Via en datadreven tilgang ved du, hvilke dele af din online markedsføring, der bærer frugt - og hvilke der ikke gør.

Med datadrevet markedsføring på nettet kan du planlægge dine aktiviteter og prioritere dér, hvor dine investeringer giver det højeste udbytte.

Tag de rigtige beslutninger, baseret på reelle analytiske indsigter frem for mavefornemmelser. Via analyseværktøjer som Google Analytics kan vi nemlig nu få håndgribelig viden om vores indsats og dens effekt.

Der er således rig mulighed for at spore på værdien af investeringen. Dette betyder, at du kan følge udbyttet af dine investeringer, som du løbende kan analysere og optimere for at indfri din online-forretnings fulde potentiale.

Skal vi samarbejde om at finde de rigtige data til at drive din vækst? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50 så vi kan høre om dine udfordringer og snakke løsninger. Det er helt uforpligtende.

Løbende analyse af data

Dét, der virkede i går, virker nødvendigvis ikke i morgen. Men ved at benytte indsigter, fra eksempelvis Google Analytics, kan du imødekomme udviklingen og hele tiden indfri vækstpotentialerne.

Følg med i dine nøgletal og udviklingen af din digitale forretning, så du bliver bevidst om eksisterende såvel som nye muligheder for yderligere vækst.

Skræddersyet online markedsføring

Din forretning og din situation har betydning for din internet-markedsføring. Hos OnlinePartners hjælper vi dig via inddragende dialog, så du kan definere KPI’er og mål, der giver mening for netop din forretning.

Hele udgangspunktet for vores arbejde er, at alle kunders behov er unikke. Faktorer som din hjemmeside, målgruppe, dit forretningsområde, dine ambitioner m.v. er afgørende for, hvilke nøgletal, du eksempelvis skal have fokus på, og hvilke værktøjer, der eventuelt skal i spil.

Vi lægger derfor ekstra vægt på inddragelse og dialog i opstartsfasen. Det er her, vi indtænker alle de relevante markedsføringsaktiviteter, som kan hjælpe din forretning. Vi spænder bredt over hele spektret med discipliner som SEO, AdWords, Konverteringsoptimering – alt udført med ekspertise indenfor opsætning og brug af analyseværktøjer som Google Analytics.

Gennem løbende sparring udvikler vi os sammen, så vi bliver bedre i stand til at imødekomme og tilpasse os nye situationer og indtjeningsmuligheder for dig og din forretning.

Hvorfor vælge OnlinePartners?

Med OnlinePartners som din samarbejdspartner til online marketing garanterer vi:

  • Datadrevet tilgang. For at slå det fast endnu engang, baserer vi vores arbejde på analytiske indsigter – ikke holdninger og mavefornemmelser
  • Forretningsforståelse. Vi fastlægger strategien for din online marketing med udgangspunkt i din forretning. Din markedsføring på nettet skal ikke bare skabe trafik; trafikken skal være relevant for dine forretningsmål og skabe omsætning
  • Seriøsitet. Vi benytter white-hat markedsføring og afholder os således fra tilgange, som kan skade din forretning på sigt
  • Proaktiv mentalitet. Vi holder øje med dine data og handler på baggrund af potentialer eller alarmsignaler, så snart vi ser dem
  • Fuld åbenhed. Vi deler åbent viden, information om tilgange og resultater m.v.
  • Inddragelse. Det bedste samarbejde opstår, når vi ved præcis, hvad der er afgørende for dig og din forretning.
Vil du høre mere om muligheden for at samarbejde med os? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50 for en uforpligtende snak.

Abonnement eller klippekort

Som kunde har du mulighed for enten at købe klippekort eller tegne en abonnementsløsning med et fast antal månedlige timer.

I de fleste situationer anbefaler vi abonnement. Digital markedsføring er nemlig en løbende proces, der konstant fintunes og optimeres. Dog kan klippekortet være en mere oplagt løsning, hvis du ønsker hjælp til et afgrænset område.

Gennem samarbejdet fører vi løbende dialog om arbejdet med din online marketing. Vi sikrer gennemsigtigheden via faste månedlige afrapporteringer, som indeholder vores udførte arbejde og resultater. Du vil desuden altid kunne komme i direkte kontakt med specialisterne på dit projekt.

Skal vi samarbejde?

Ring på 71 99 10 50 eller kontakt os til højre og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med din vækst.

Mød vores team

Meet out team