Digital strategi

Få hjælp til definering af en digital strategi, der kortlægger din virksomheds fulde potentiale

vækst online

Øg din virksomheds vækst med en digital strategi anno 2018

Alt for mange virksomheder misser muligheder og potentialer og får uforudsete problemer, fordi de ikke har en tidssvarende digital strategi, der sætter retningen for deres online marketing.

Hvorfor en digital strategi?
Uden en online markedsføringsstrategi, med gennemtænkte KPI’er, forretningsmål og fokus på uopdyrket potentiale, risikerer du at fejlinvestere digitalt og miste muligheder for øget omsætning. Et af OnlinePartners’ primære fokusområder er at kalkulere KPI’er og målsætninger – og ikke mindst skræddersy strategien, som maksimerer dit vækstpotentiale.

Skal vi tage en uforpligtende snak om en digital strategi til din virksomhed? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50.

Indholdet i en digital strategi kan variere efter behov, men 4 obligatoriske punkter vi altid inddrager er:

Vi hjælper dig godt på vej

Et godt fundament er altafgørende for en god, langsigtet strategi. Digital forretningsudvikling kræver nemlig navigation af meget høj kompleksitet. Hos OnlinePartners har vi en stor knowhow inden for strategi og eksekvering; vi kender til faldgruberne og ikke mindst, hvordan vi imødekommer dem.

Vi har erfaring med at skabe vækst med sammentænkning af forskellige typer online markedsføring for både webshops, B2B-virksomheder og organisationer – eksempelvis via content marketing via forskellige kanaler, Google AdWords, Facebook annoncering, Youtube annoncering, e-mail markedsføring, SEO, og konverteringsoptimering af alle typer hjemmesider samt mulighederne for implementering af målsporing og e-handelssporing, så resultatet af din strategi bliver målbar.

Vi baserer vores beslutninger på vores datadrevne analytiske tilgang og brede erfaring – alt sammen med fokus på din bundlinje. Vi arbejder både holistisk og specialiseret med alle relevante online faktorer for din digitale virksomhed og forretningsområde; med fuldt fokus på, at vi sammen når i mål med dine KPI-tal.

Når vi lægger en digital strategi, der skal øge din webshop eller B2B-hjemmesides vækst, handler det om at indtænke en lang række af udfordringer – og forebygge eventuelle faldgruber og forsinkelser.

For at kapitalisere på alle potentialer og undgå at spilde tid, energi og penge på ufrugtbare tiltag, må vi sammen være i stand til at navigere i et komplekst landskab, som tager højde for alle relevante faktorer inden for digital markedsføring.

Webstrategi for online vækst

Webstrategien starter hos dig selv. Du skal tage stilling til ambitionsniveauet og forventningsafstemme internt, så du sætter realistiske og opnåelige mål for din virksomhed og medarbejdere. Det skaber fokus og motivation i virksomheden.

En anden faktor, du skal tage stilling til, er konkurrencen og din eventuelle online positionering. Målet er at gøre dig synlig og relevant på de rigtige tidspunkter og for de rigtige mennesker.

Når du, i samarbejde med os, er blevet skarp på egen situation, kan vi sammen formulere en plan, som udgør din digitale vækststrategi – også hvis du er interesseret i internationalisering.

Skræddersyet strategi

Som Google-certificerede fagpersoner har vi ekspertviden og bred erfaring med at skabe løsninger for webshops og B2B-sider, som ønsker professionel rådgivning til at formulere målsætninger og digital strategi.

Vi hjælper med at finde og definere KPI’er samt formulere strategien, der på bedst mulig vis guider os i mål. Vi kan ikke gøre det selv, og vi lader ikke som om, vi ved alt. Kun ved at inddrage dig i løbende og uddybende dialog om din forretning og marked kan vi konkretisere de vigtigste nøgletal og mål for din virksomhed, og derved hjælpe dig med at realisere din digitale vækstplan.

Hos OnlinePartners kan du derfor forvente løbende rapportering og åbenhed omkring metoder, forventninger og resultater. Du vil opleve ærlig dialog, da en ordentlig strategi kræver løbende sparring.

Lad os finde nye skjulte potentialer sammen.

Hvorfor OnlinePartners?

OnlinePartners garanterer følgende som din samarbejdspartner:

  • Fuld åbenhed. Du får direkte kontakt med specialister og månedlig afrapportering
  • Sparring. Vi tror på værdien af sparring i udviklingen af de gode løsninger
  • Datadrevet tilgang. Vi analyserer markedet via et bredt udsnit af værktøjer og baserer vores arbejde på data frem for mavefornemmelser
  • Seriøsitet. Vi har fokus på bundlinjen og dine kunder, så både din omsætning og kundetilfredshed stiger
  • Erfaring. Vi har implementeret mange digitale strategier og har bred erfaring på området
Vil du høre mere om et samarbejde med osKontakt os her eller ring på 71 99 10 50 for en uforpligtende snak.

Abonnement eller klippekort

Når du bliver kunde hos os, har du mulighed for enten at købe et klippekort eller vælge en abonnementløsning, hvor vi bruger et fast antal månedlige timer på dit projekt.

Vi anbefaler altid et abonnement, når vi taler om digitale vækststrategier, da det er en kontinuerlig proces, hvor løbende tilpasning er en selvfølge.

Du kan forvente løbende dialog om arbejdet med din digitale strategi. Det sikrer vi gennem en fast månedlig status over arbejde og resultater, såvel som din mulighed for altid at komme i kontakt med specialisterne på dit projekt.

 

Skal vi samarbejde?

Ring på 71 99 10 50 eller kontakt os til højre og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med din vækst.

Mød vores team

Meet out team