International online marketing

Nå ud over landegrænsen og ram nye markeder

internationalisering

Få mere global vækst med online marketing fra OnlinePartners

Få hjælp af OnlinePartners til at skabe vækst globalt. Med +20 digitale specialister, +500 glade kunder og et gennemtestet framework, har vi siden 2010 opbygget erfaringer med at skabe vækst på tværs af landegrænser.

Internettet kender ingen (lande)grænser. Det gør vores services derfor heller ikke. Træk på vores mangeårige erfaring med international ekspansion, og lad os hjælpe dig med at indfri dit digitale potentiale i udlandet.

Skræddersyet strategi for international vækst

Udgangspunktet for vores samarbejde er, at alle kunder har unikke behov. Den rette strategi afhænger nemlig af faktorer som dit forretningsområde/branche, dit website, konkurrencesituation såvel som målgruppe – og ikke mindst dine ambitioner.

Når vi indleder samarbejdet, finder vi derfor en plan med en målsætning, som afspejler dig og dine ønsker. Her finder vi ud af, hvilke discipliner der er relevante for projektet, og indtænker et eventuelt arbejde med AdWords, data & analyse og konverteringsoptimering.

Det tager sig ud i inddragende dialog, så vi, gennem løbende sparring, fører projektet ordentligt i land. Vi går åbne ind i dialogen og forventningsafstemmer, så du er sikker på at kende dine muligheder og begrænsninger gennem hele processen.

Hvorfor vælge OnlinePartners?

Hvis OnlinePartners hjælper dig med internationalisering af din digitale forretning, kan du forvente:

  • Datadrevet tilgang. Vi er ikke smarte i en fart. Derimod benytter vi dataanalyse kombineret med mangeårig erfaring som drivkraft for vores beslutninger
  • Forretningsforståelse. Strategien og planen for din internationalisering sker med udgangspunkt i din forretning og situation
  • Seriøsitet. Vi går i store buer udenom black hat-metoder og skaber i stedet langsigtede løsninger, som øger din vækst langt ind i fremtiden
  • Proaktiv mentalitet. Vi holder øje med tallene og tager affære, hvis vi spotter muligheder eller faldgruber
  • Fuld åbenhed. Vi taler åbent om viden, værktøjer, metoder og resultater
  • Inddragelse. Den bedste strategi til den internationale ekspansion af din forretning bliver skabt gennem løbende sparring

Få en uforpligtende snak om international online marketing

Inklusiv gratis potentialeanalyse

Rune Hansen
On-page kontakt

Når du skal overføre dit website til nye sprog, handler det ikke blot om at oversætte dit indhold. Det kræver derimod gennemgang og optimering af hele websitet.

Forudsætningen for dette er en vækstplan og langsigtet strategi, så du prioriterer og fokuserer optimalt samtidigt med, at du løbende skaber indsigter om eventuelle faldgruber og ikke mindst potentialer.

Skal vi hjælpe dig ud over landegrænserne? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50, så vi kan høre om dine udfordringer og snakke løsninger. Det er helt uforpligtende.

Internationalisering af din virksomheds hjemmeside

Hos OnlinePartners er værktøjskassen stor, og vi hjælper med dine vækstambitioner via blandt andet markedsanalyser, søgeordsanalyser og erfaringer med international SEO. Dermed sikrer vi, at du placerer dig rigtigt og opnår optimal synlighed og således får relevant trafik fra det nye marked.

Vi har forståelse for data – både opsætning, indsamling og analyse. Samtidig har vi forståelse for forskelligheden af markeder med erfaring fra blandt andet Tyskland, Norge, Sverige og det engelsktalende segment.

Fast aftale eller klippekort

Til samarbejdet med os kan du enten købe et klippekort eller tegne et abonnement, hvor du får et fast antal månedlige timer til rådighed.

I forhold til internationaliseringen anbefaler vi et abonnement, da arbejdet er en kontinuerlig proces, hvor vi konstant skal monitere og reagere på muligheder og trusler. Dog kan klippekortet være en mere oplagt løsning, hvis du eksempelvis blot ønsker hjælp til at komme i gang.

Vi sørger for løbende dialog og sikrer, at du bliver opdateret via en fast månedlig status over vores arbejde og resultater. Samtidig er der løbende kontakt med vores specialister, som du selvfølgelig altid kan kontakte efter behov.

Skal vi samarbejde?

Ring på 71 99 10 50 eller kontakt os til højre og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med din vækst.

Mød vores team

Meet out team