Online marketing i England

Få hjælp til at skabe vækst på det engelske marked og tiltrække nye kunder i England

Få (mere) succes med 360° online marketing i England

Hos OnlinePartners hjælper vi dig med at skabe vækst på det engelske marked. Med +20 digitale specialister, +500 glade kunder og et gennemtestet framework, har vi gode erfaringer med at skabe succes på tværs af landegrænser.

Med mere end 53 millioner indbyggere har England meget potentiale at byde på og er dermed et interessant land at angribe digitalt. En skarp digital strategi målrettet det engelske marked kan derfor sikre dig stor succes med online marketing i England.

Internettet kender ingen (lande)grænser, og det gør vores services derfor heller ikke. Træk på vores mange års erfaring med international ekspansion og lad os hjælpe dig med at indfri dit digitale potentiale i udlandet.

Når du skal overføre dit website til engelsk, handler det ikke blot om at oversætte dit indhold. Det kræver derimod gennemgang og optimering af hele websitet samt tilpasning til den engelske målgruppe.

Forudsætningen for at opnå succes med online marketing i England er en vækstplan og langsigtet strategi, så du prioriterer og fokuserer optimalt. Derudover bør du også sørge for løbende at skabe indsigter om eventuelle faldgruber og ikke mindst potentialer.

Skal vi hjælpe dig med at få succes på det engelske marked? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50, så vi kan høre om dine udfordringer og snakke løsninger – det er helt uforpligtende.

Internationalisering af din virksomhed

Vi hjælper med dine vækstambitioner via blandt andet markedsanalyser, søgeordsanalyser og erfaringer med international SEO. På den måde sikrer vi, at du placerer dig rigtigt og opnår optimal synlighed, så du får relevant trafik fra det nye marked.

Vi har forståelse for data – både opsætning, indsamling og analyse – samt forskelligheden af markeder, og med erfaring fra blandt andet Tyskland, Norge, Sverige og det engelsktalende segment hjælper vi dig med den helt rette strategi for din virksomhed.

Skræddersyet strategi for vækst i England

Udgangspunktet for vores samarbejde er, at alle kunder har unikke behov. Den rette strategi afhænger af faktorer som dit forretningsområde/branche, website, konkurrencesituation, målgruppe og ikke mindst dine ambitioner.

Når vi indleder samarbejdet, laver vi derfor en plan med en målsætning, som afspejler dig og dine ønsker. Her finder vi ud af, hvilke discipliner der er relevante for projektet og indtænker et eventuelt arbejde med AdWords, data & analyse og konverteringsoptimering.

Det tager sig ud i inddragende dialog, så vi, gennem løbende sparring, fører projektet ordentligt i land. Vi går åbne ind i dialogen og forventningsafstemmer, så du er sikker på at kende dine muligheder og begrænsninger gennem hele processen.

Hvorfor vælge OnlinePartners?

I et samarbejde med os, kan du forvente:

  • Inddragelse. Den bedste strategi til den internationale ekspansion af din forretning bliver skabt gennem løbende sparring
  • Forretningsforståelse. Strategien og planen for din internationalisering sker med udgangspunkt i din forretning
  • Datadrevet tilgang. Vi benytter dataanalyse kombineret med mange års erfaring som drivkraft for vores beslutninger
  • Fuld åbenhed. Vi taler åbent om viden, værktøjer, metoder og resultater
Er du interesseret i et samarbejde med os? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50. Så tager vi en uforpligtende snak om internationalisering af din virksomhed.

Fast aftale eller klippekort

Hos OnlinePartners kan du vælge at købe et klippekort eller tegne en abonnementsløsning. Med en abonnementsløsning får du et fast antal timer hver måned.

I forhold til internationalisering anbefaler vi en fast abonnementsløsning, da arbejdet er en kontinuerlig proces, hvor vi konstant skal monitorere og reagere på muligheder og trusler. Dog kan klippekortet være en mere oplagt løsning, hvis du eksempelvis blot ønsker hjælp til at komme i gang.

Vi sikrer, at du bliver opdateret via en fast månedlig status på vores arbejde og resultater. Du vil løbende være i kontakt med vores specialister, som du naturligvis altid kan kontakte efter behov.

 

Skal vi hjælpe dig på det engelske marked?

Ring på 71 99 10 50 eller kontakt os til højre og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med din vækst i England.

Mød vores team

Meet out team