Online marketing i USA

Få hjælp til at skabe vækst på det amerikanske marked og tiltrække nye kunder i USA

Få (mere) succes med 360° online marketing i USA

OnlinePartners hjælper dig med at få succes på det amerikanske marked. Med +20 digitale specialister, +500 glade kunder og et gennemtestet framework, har vi gode erfaringer med at skabe vækst på tværs af landegrænser.

Med en befolkning på mere end 320 millioner er det amerikanske marked yderst interessant at angribe digitalt. Marketingfolk i USA vægter customer experience enormt højt i arbejdet med digital markedsføring. Derfor er det nødvendigt at være med helt fremme med en skarp digital strategi for at opnå succes på det amerikanske marked.

Internettet kender ingen (lande)grænser, og det gør vores services derfor heller ikke. Træk på vores erfaring med international ekspansion og lad os hjælpe dig med at indfri dit digitale potentiale i udlandet.

Når du skal overføre dit website, handler det ikke blot om at oversætte dit indhold. Det kræver derimod gennemgang og optimering af hele websitet samt tilpasning til den amerikanske målgruppe.

Forudsætningen for succes med internationalisering er en vækstplan og langsigtet strategi, så du prioriterer og fokuserer optimalt. Derudover bør du også løbende skabe indsigter om eventuelle faldgruber og ikke mindst potentialer.

Skal vi hjælpe dig med at få succes på det amerikanske marked? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50, så vi kan høre om dine udfordringer og snakke løsninger – det er helt uforpligtende.

Internationalisering af din virksomhed

Hos OnlinePartners hjælper vi med dine vækstambitioner via blandt andet markedsanalyser, søgeordsanalyser og international SEO. Dermed sikrer vi, at du placerer dig rigtigt og opnår optimal synlighed, så du kan få relevant trafik fra det nye marked.

Vi har forståelse for data – både opsætning, indsamling og analyse – samt forskelligheden af markeder, og med erfaring fra blandt andet Tyskland, Norge, Sverige og det engelsktalende segment kan vi hjælpe dig med at indfri dine målsætninger med internationalisering.

Skræddersyet strategi for vækst i USA

Udgangspunktet for vores samarbejde er, at alle kunder har unikke behov. Den rette strategi afhænger af faktorer som dit forretningsområde/branche, website, konkurrencesituation, målgruppe og ikke mindst dine ambitioner.

Når vi indleder samarbejdet, laver vi derfor en plan med en målsætning, som afspejler dig og dine ønsker. Her finder vi ud af, hvilke discipliner der er relevante for projektet og indtænker et eventuelt arbejde med AdWords, data & analyse og konverteringsoptimering.

Det tager sig ud i inddragende dialog, så vi, gennem løbende sparring, fører projektet ordentligt i land. Vi går åbne ind i dialogen og forventningsafstemmer, så du er sikker på at kende dine muligheder og begrænsninger gennem hele processen.

Hvorfor vælge OnlinePartners?

Indleder du et samarbejde med OnlinePartners om internationalisering af din digitale forretning, kan du forvente:

  • En datadrevet tilgang. Vi benytter dataanalyse, kombineret med mange års erfaring, som drivkraft for vores beslutninger
  • Proaktiv mentalitet. Vi holder øje med tallene og tager affære, hvis vi spotter muligheder eller faldgruber
  • Forretningsforståelse. Strategien og planen for din internationalisering sker med udgangspunkt i din forretning og situation
  • Inddragelse. Den bedste strategi til den internationale ekspansion af din forretning bliver skabt gennem løbende sparring
Er du interesseret i et samarbejde med os? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50. Så tager vi en uforpligtende snak om internationalisering af din virksomhed.

Fast aftale eller klippekort

Hos OnlinePartners kan du enten købe et klippekort eller tegne en fast aftale, hvor du får et fast antal månedlige timer til rådighed.

I forhold til internationalisering anbefaler vi en fast aftale, da arbejdet er en kontinuerlig proces, hvor vi konstant skal monitorere og reagere på muligheder og trusler. Dog kan klippekortet være en mere oplagt løsning, hvis du eksempelvis blot ønsker hjælp til at komme i gang.

Via en fast månedlig status bliver du opdateret på vores arbejde og resultater. Derudover bliver du også løbende kontaktet af vores specialister, som du naturligvis altid kan kontakte efter behov.

 

Skal vi hjælpe dig på det amerikanske marked?

Ring på 71 99 10 50 eller kontakt os til højre og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med din vækst i USA.

Mød vores team

Meet out team