Search marketing bureau

Vi elsker at skabe vækst med vores effektive search marketing-koncepter – skal vi også hjælpe dig?

Få flere kunder med search marketing fra OnlinePartners

Med +20 passionerede SEO & SEM specialister, +500 tilfredse kunder og et gennemtestet datadrevet koncept, har vi hos OnlinePartners siden 2010 opbygget erfaringer med at skabe vækst i virksomheder.

Det siger kunderne

Rune og Co. har den rigtige tilgang til SEO og forsøger ikke at snyde sig til gode resultater. OnlinePartners er hårdtarbejdende og kompetente.

CMO, Dating.dk

Samarbejdet har fungeret upåklageligt igennem alle år og deres kompetence og service går langt ud over, hvad man kan forvente.

Indehaver, Legeakademiet

Efter mere end 2 års samarbejde kan jeg se, at den yderst professionelle tilgang hos OnlinePartners virkelig har båret frugt.

Indehaver, Schmidt Nordic

Få en uforpligtende snak om search marketing

– inklusiv gratis potentialeanalyse

Rune Hansen
On-page kontakt

Vi elsker simpelthen search marketing!

Hos OnlinePartners lægger vi ikke skjul på, at vi har en stor forkærlighed for search marketing og pull markedsføring.

Det skyldes især, at denne type markedsføring er uhyre effektiv, men også stiller store krav til forberedelse, strategi og eksekvering – den type faglige udfordringer, vi netop brænder for, og som kommer vores kunder til gavn.

Vil du høre mere om dine muligheder med search marketing? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50

Hvorfor vælge OnlinePartners?

Med OnlinePartners som din samarbejdspartner til search marketing garanterer vi:

  • Datadrevet tilgang. For at slå det fast endnu engang, baserer vi vores arbejde på analytiske indsigter – ikke holdninger og mavefornemmelser
  • Forretningsforståelse. Vi fastlægger strategien for din search marketing med udgangspunkt i din forretning. Din markedsføring på nettet skal ikke bare skabe trafik; trafikken skal være relevant for dine forretningsmål og skabe omsætning
  • Seriøsitet. Vi benytter white-hat markedsføring og afholder os således fra tilgange, som kan skade din forretning på sigt
  • Proaktiv mentalitet. Vi holder øje med dine data og handler på baggrund af potentialer eller alarmsignaler, så snart vi ser dem
  • Fuld åbenhed. Vi deler åbent viden, information om tilgange og resultater
  • Inddragelse. Det bedste samarbejde opstår, når vi ved præcis, hvad der er afgørende for dig og din forretning
Vil du høre mere om muligheden for at samarbejde med os? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50 for en uforpligtende snak.

Fast samarbejde eller klippekort

Som kunde har du mulighed for enten at købe klippekort eller tegne et fast samarbejde med et fast antal månedlige timer.

I de fleste situationer anbefaler vi et fast samarbejde, da SEO & SEM er en løbende proces, der konstant fintunes og optimeres. Dog kan klippekortet være en mere oplagt løsning, hvis du ønsker hjælp til et afgrænset område.

Gennem samarbejdet fører vi løbende dialog om arbejdet med din search marketing. Vi sikrer gennemsigtigheden via faste månedlige afrapporteringer, som indeholder vores udførte arbejde og resultater. Du kan desuden altid komme i direkte kontakt med specialisterne på dit projekt.

Skal vi samarbejde?

Ring på 71 99 10 50 eller kontakt os til højre og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med din vækst.

Mød vores team

Meet out team