Content marketing

Content marketing øger loyaliteten hos dine besøgende og gør dem mere købsmodne

Få hjælp til content marketing

Skab værdi for dine kunder med Content Marketing

Content Marketing omfatter forskellige markedsføringsaktiviteter, der både inkluderer produktion og promovering af indhold og har til formål at skabe værdi for dig og din målgruppe

Hvad er Content Marketing?

Content Marketing går ud på at lave kvalitetsindhold, der tiltrækker de rette besøgende og skaber værdi for både dem og din virksomhed. Relevant og værdifuldt indhold øger loyaliteten hos dine besøgende og gør dem samtidig mere købsmodne, da der er gode chancer for, at de finder den information, de søger.

Sammenlignet med traditionel markedsføring har Content Marketing ikke fokus på direkte salg. Derimod er det primære fokus at skabe værdi for dine besøgende i form af engagerende og relevante tekster. Dine besøgende ved, hvad de vil have. Derfor er det afgørende, at dit indhold er værdiskabende for din målgruppe, ellers er de hurtigt væk fra dit website igen. Læs desuden mere her: Hvad er content marketing?

Vi hjælper dig hele vejen rundt

OnlinePartners er et 360 graders online marketing bureau med en helhedsorienteret tilgang til online markedsføring. Det betyder, at vi har kompetencerne til at hjælpe dig hele vejen rundt om Content Marketing – fra idéudvikling til implementering.

Vores proces for et content marketing-samarbejde:

Idéudvikling

Vi ved, hvad der virker inden for online markedsføring. Derfor hjælper vi dig med idéudvikling af relevant indhold, så vi får lagt den rette strategi, der styrker din virksomheds online kommunikation.

Planlægning

Når idéerne er på plads, er det tid til at lave en plan for dit indhold. Det gør vi ved hjælp af en content-kalender, der sikrer kvalitetsindhold, og at indholdet bliver distribueret mere effektivt.

Produktion

Vi hjælper dig med at producere relevant og værdiskabende indhold, der øger trafikken til dit website, genererer varme leads og konverterer dem til loyale kunder.

Implementering

Vi sikrer en effektiv implementering af din Content Marketing-strategi, der skaber værdi hos din målgruppe. Vi tilbyder desuden løbende sparring samt søgemaskineoptimering og promovering af dit indhold.

Hvorfor vælge OnlinePartners som dit content marketing bureau?

Som din samarbejdspartner garanterer vi følgende:

En datadrevet tilgang. Vi baserer vores arbejde på faktuelle data og analytiske indsigter
Inddragelse. Vi opnår de bedste resultater, når vi er i tæt dialog med dig gennem hele samarbejdet
Fuld åbenhed. Vi lægger vægt på at skabe fuld gennemsigtighed i vores arbejde, så du altid kan følge med i udviklingen
Forretningsforståelse. Din online markedsføring skal ikke bare skabe trafik – den skal være relevant og værdiskabende for dine kunder.

Vil du vide mere om, hvordan Content Marketing kan skabe værdi for din online forretning? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50 for en uforpligtende snak. 

Abonnement eller klippekort

Hos OnlinePartners kan du vælge at købe et klippekort eller tegne en abonnementsløsning. Med en abonnementsløsning får du et fast antal timer hver måned.

Har du brug for hjælp med Content Marketing, anbefaler vi dig et abonnement, da udførelsen af en Content Marketing-strategi er en kontinuerlig proces, der kræver løbende analyse og optimering.

Helt fra starten er vi løbende i dialog om vores arbejde, og her fastlægger vi sammen målene for projektet. Med vores månedlige rapportering sikrer vi, at du altid er velinformeret om det udførte arbejde og resultaterne af indsatserne. Du har naturligvis også altid mulighed for at komme direkte i kontakt med specialisterne på dit projekt.

Få succes med content marketing

Udfyld formularen og vi kontakter dig til en uforpligtende snak om mulighederne med content marketing

Mød vores team

Meet out team