Adwords-analyse

Bliver dine AdWords-kroner brugt effektivt og med det maksimale afkast?

Analyse og proces

Spot optimeringspotentialer med en AdWords-analyse

Er du i tvivl, om hvorvidt dit AdWords-budget indfrier sit maksimale potentiale? Boost din synlighed og få flere konverteringer fra en AdWords-analyse.

Når vores Google AdWords-certificerede specialister gennemgår din AdWords-konto, vil du kunne effektivisere dit budget markant og booste din synlighed.

Vores AdWords-eksperter analyserer din konto og samler anbefalingerne i en rapport, som vil forbedre performance og øge salg.

Det handler, kort og godt, om at tjene flere penge per klik, dvs. de penge du putter ind. Din return on investment skal maksimeres via konkrete anbefalinger og tips fra vores eksperter, så du let selv kan gå videre med implementeringen.

Vi kigger på elementer som eksempelvis hvorvidt du misser potentialer med forkert opsatte eller manglende kampagner, og generelt om du er synlig på de forkerte intentioner hos den Googlende bruger.

Har du brug for en ekspertvurdering af din AdWords-konto? Kontakt os her eller ring på 71991050 for at høre om dine muligheder. Det er uforpligtende.

AdWords-analyse hos OnlinePartners

Vi elsker at kalde en spade for en spade, og er modstandere af at pakke tingene ind i 40 sider lange rapporter, som indeholder en masse nice-to-have og meget lidt need-to-have.

Derfor får du selvfølgelig – i analysen – en række konkrete prioriterede input fra en af vores erfarne og certificerede AdWords-specialister, herunder:

  • Komplet gennemgang af din AdWords-konto og herunder en analyse af opbygning, performance og potentiale – kontra din hjemmeside og dine konkurrenter.
  • Rapport med konkrete forbedringsforslag til din AdWords-konto, så du hurtigt kan effektivisere dit budget med bl.a. billigere klikpriser, samt øget mængde af relevant trafik til dit website.
  • En overordnet ekspertvurdering af din AdWords-kontos nuværende tilstand.
  • En mundtlig gennemgang af de fremsendte forbedringsforslag.

Det vil selvfølgelig også være muligt at hive os ind i det løbende optimeringsarbejde af din AdWords-konto.

 

Skal du have hjælp med at administrere din AdWords-konto?

Udfyld formularen bag knappen til højre eller ring på 71991050 for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Mød vores team

Meet out team