AdWords-optimering

Kom øverst på Google

Øget vækst

Få højere synlighed på Google via AdWords-optimering

Tiltræk flere kunder ved at optimere opsætningen af din AdWords og skab samtidigt mere værdi ved lavere klikpris og højere konverteringsrate.

Google AdWords er betalte reklamer i Googles søgeresultater, som både kan være en yderst effektiv og billig markedsføringskanal, såfremt opsætning og administration udføres korrekt.

Vælger du AdWords er det måske fordi, at din organiske placeringer ikke er gode nok og dermed kan AdWords være dig behjælpelig både som enestående markedsføring, men også som hjælp til at blive fundet, imens du sideløbende arbejder på den organiske del, altså SEO.

Skal vi varetage din AdWords-konto eller har du brug for løbende sparring? Kontakt os her eller ring på 71991050 for en snak om mulighederne.

Få mere ud af dit AdWords-budget med bedre klik-priser

Der kan være mange penge at tjene ved at udbygge ved at oprette nye kampagner og annoncer samt mange penge at spare ved at revidere de eksisterende.

Google AdWords dækker over sponsorede links, Google annoncer, klik annoncer, shopping-kampagner og display-annoncer og mange andre ting, men den overordnede betegnelse er altså Google AdWords.

Den store fordel ved at bruge Google AdWords er, at du kan skal betale pr. klik på annoncen. Der er ingen oprettelsespris eller månedlig betaling – du betaler udelukkende for klik på annoncen.

Det lyder nemt og ligetil, men AdWords har udviklet sig meget med årene, hvilket stiller større og større krav til administrationen af annoncerne.

Optimering af Google AdWords hos OnlinePartners

Når du kontakter OnlinePartners for hjælp til optimering af din AdWords-konto, kigger vi den efter i sømmene og foretager en ekspertvurdering.

Som certificeret Google Partner kan du forvente kvalitet og øje for detaljen, så du er sikker på at opnå de bedste mulige klik-priser og antal konverteringer.

Du får Google AdWords-optimering med fokus på:

  • Billigere klikpriser / flere klik for samme budget
  • Mere trafik / Højere CTR (Click Through Rate)
  • Flere kunder / billigere konverteringspris, konverteringer og øget salg
  • Bedre ROI (Return On Investment)
  • Højere Quality Score og samlet effektivitet
  • m.fl.

Vores Google AdWords-certificerede eksperter kan hjælpe med administration og optimering af alle dele af Google Adwords, både Google Shopping, Google Display-kampagner og selvfølgelig søgeannoncerne.

Vi sørger for at du holder dit budget og får mest mulig værdi for de priser, du betaler per klik. Vi hjælper dig med konverteringsoptimering af dine Google AdWords-kampagner og øger dit salg online.

Vi kan bistå dig i både nationale såvel som internationale AdWords-annoncer med erfaring fra bl.a. det engelsktalende segment, Sverige, Tyskland og Norge m.fl.

Med vores hjælp rammer du de rigtige mennesker på de rigtige tidspunkter via øget synlighed og bedre konverteringsrate, så du kan tjene flere penge på dine Google AdWords.

Skal vi sørge for løbende optimering af dine AdWords-annoncer?

Udfyld kontaktformularen bag knappen til højre eller ring på 71991050 - så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder.

Mød vores team

Meet out team