SEO-Analyse

Vi analyserer dit websites potentiale og prioriterer anbefalingerne i en uddybbende rapport

Online marketing data og analyse

SEO-analyse inklusiv handlingsplan

Med SEO-analyserne fra OnlinePartners får du indsigt i dit websites potentiale - set fra alle de væsentlige perspektiver. Denne indsigt er en forudsætning for, at du kan sammensætte og eksekvere en effektiv SEO-indsats, som vil løfte dit websites synlighed i de organiske søgeresultater.

Hos OnlinePartners har vi specialiseret os i at levere skarpe SEO-analyser, som altid er baseret på de bedst tilgængelige data. Hvis der er én ting, de mange år i branchen har lært os, er det nemlig, at den datadrevne tilgang til SEO altid vil skabe bedre resultater end en tilgang, der er baseret på løse mavefornemmelser.

Vores SEO-analyser giver dig indblik i dit websites (eventuelt uforløste) muligheder, hvad angår den organiske trafik fra søgemaskinerne. Vi kan naturligvis følge analyserne op med præcise anvisninger til de ændringer, du bør foretage.

Når din SEO-analyse er færdig, står vores kompetente SEO-specialister klar til at hjælpe dig med at eksekvere anbefalingerne. Vil du hellere bringe analyserne i spil in-house, er det dog også en mulighed; vi kan nemlig levere SEO-analyserne i et rapport-format, som klart og tydeligt angiver, hvordan opgaven skal gribes an.

Hos OnlinePartners har vi en helhedsorienteret tilgang til søgemaskineoptimering. Det afspejler sig naturligvis også i de forskelligartede analyser, vi tilbyder vores kunder – således leverer vi både tekniske analyser, søgeordsanalyser og backlink-analyser.

Vil du have hjælp til en analyse af dine SEO-potentialer? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50 for en uforpligtende snak om mulighederne.

Teknisk SEO-analyse

Det er langt fra alle nye hjemmesider, som bliver opbygget SEO-venligt. Nogle gange skyldes det acceptabel uvidenhed, og andre gange grænser det til det uprofessionelle. Deri ligger, at der er forskellige niveauer af barrierer på en hjemmeside – nogle er småfejl, som nemt kan rettes. Andre er mere alvorlige og har store konsekvenser for din hjemmesides synlighed.

Alle disse problemer og udfordringer kan belyses med en teknisk SEO-analyse, som tager udgangspunkt i din hjemmesides arkitektur.

Søgeordsanalyse

Søgeordsanalysen indeholder mange forskellige aspekter. Således kan den besvare spørgsmål som: Hvilke ord der bliver søgt (meget) på? Hvilke ord konverterer godt? Hvilke ord er mest relevante? Hvor er der lavest konkurrence? Og så videre.

En søgeordsanalyse kan indeholde en ren guldgrube, hvis man forstår sig på den. Det er i denne fase, grundstenen for den videre optimering slås fast. Derfor er det vigtigt, at den bliver udført korrekt.

Backlink-analyse

Siden Googles spæde start i 1998 har links til dit eget website – også kaldt backlinks – haft stor betydning for SEO. Den dag i dag er det stadig helt afgørende, at du er i stand til at tiltrække links, hvis du vil have succes i søgemaskinerne.

Samtidig er linkbuilding dog en disciplin, hvor det i stigende grad er vigtigt at vide, hvad du gør. For siden Google Penguin-opdateringen i 2012, er Google, mere end nogensinde før, begyndt at slå ned på sider med dårlige linkprofiler.

Vi tilbyder derfor backlink-analyser, som lægger grundstenen for, at du kan bygge en sund linkprofil af relevante links. Herigennem vil Google nemlig belønne dit website med højere positioner i søgeresultaterne.

Vil du have indsigt i dit sites potentiale?

Kontakts os via knappen til højre eller ring på 71 99 10 50 - Så tager vi en uforpligtende snak om et muligt samarbejde.

Mød vores team

Meet out team