Negativ SEO

Bliver du straffet af Google?

Ramt af Negativ SEO?

Hvis du udsættes for negativ SEO betyder det faldende synlighed i søgemaskinerne - og det betyder tabt omsætning. Hos OnlinePartners er vi klar til at hjælpe dig med at udbedre skaderne og genvinde dine rankings.

Måske ved du ikke, hvorfor dine rankings er i frit fald – eller måske er du fuldstændig bevidst om, at der løbende kommer flere og flere dårlige links, der peger på din side.

Der er mange forskellige måder, at udføre negativ SEO, men den mest omtalte og anvendte metode er link-bomben, hvor der eksempelvis købes x-antal tusinde dårlige links, som peger på din hjemmeside. Grove eksempler omfatter også hacking af dit website og bevidst skadelig kopiering af dit indhold.

Normalvis er linkbuilding en god ting, men Googles algoritme straffer siden, hvis der benyttes manipulativ linkbuilding.

Google forsøger at gøre deres algoritme modstandsdygtigt overfor angreb med negativ SEO, såsom at pege dårlige links mod en konkurrents side, men cases viser gang på gang, at det ikke er tilstrækkeligt.

Er du ramt af negativ SEO? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50 og lad os tage en snak om dine muligheder.

Hvad gør du hvis du er ramt?

Google har heldigvis et værktøj netop til formålet at rydde op i sin linkprofil, så de dårlige links ikke tæller med, når dine rankings i Google udregnes.

Med deres disavow tool kan du dermed tage kampen op – men det er tidskrævende, og alt efter angrebets karakter kan det dreje sig om mange tusinde links, som du skal holde redde i.

Det er en tidsmæssig stor og dyr ekstraudgift, at komme tilbage til tops-  En træls kamp, som du dog bliver nødt til at kæmpe.

Der er ofte ikke megen mulighed for at finde ud af hvem der skyldig – og ofte sidder de i et fjernt land, hyret af en 3-part.

Uanset angrebets karakter kan du få rådgivning og hjælp hos OnlinePartners til bl.a. opsætning og brug af disavow-værktøjet, så du kan undsige de dårlige links i Googles crawl af dit site.

Forebyg negativ SEO

Du kan forebygge og minimere skaden ved negativ SEO via monitorering. Dette gælder både dig, der er blevet angrebet tidligere og dig, der blot vil være proaktiv og sikre dig mod Negativ Seo.

Hos OnlinePartners har vi værktøjer til løbende overvågning af din sides profil, trafik og rankings, så eventuelle angreb opdages tidligt.

Med vores service sikrer du dig en hurtig reaktionsevne, hvorved skaden på rankings – og ikke mindst omsætningen – minimeres.

Er du ramt af negativ SEO?

Kontakt os via knappen til højre eller ring på 71 99 10 50, så tager vi en snak om din situation og muligheder.

Mød vores team

Meet out team