On-page SEO

Byg et godt fundament for din organiske synlighed

Få en SEO-venlig hjemmeside

Både du, dine kunder og Google skal elske din hjemmeside – Sådan sikrer vi, at du får øget synlighed og flere kunder.

On-page SEO omhandler hele den del af SEO-arbejdet, som foregår på dit eget website. Skal du have Google til at elske dig, bør du indtænke din SEO-strategi i on-page-arbejdet så tidligt, som muligt. Det er nemlig mere besværligt at rette op på en forkert retning efterfølgende – dog aldrig for sent.

Der er mange elementer på websitet, du selv kan ændre og optimere. Først og fremmest skal din hjemmesides arkitektur stemme overens med de retningslinjer, der er udstukket af Google og andre store søgemaskiner.

Det betyder, at du skal have styr på teknisk SEO – eksempelvis hvad angår hurtige indlæsningstider, eventuelle indekseringsbarrierer, korrekt modvirkning af dobbeltindhold m.v.

Herudover handler on-page SEO om indholdselementer såsom title tags, meta descriptions, ankertekst, overskrifter, brødtekst og den interne menustruktur. Arbejdet med elementer som disse bør være styret af resultaterne fra en søgeordsanalyse.

Er du sikker på, at din on-page SEO er optimeret? Kontakt os her eller ring på 71991050 for at få afklaring. Det er helt uforpligtende.

God on-site optimering giver en SEO-venlig hjemmeside

Alle de ovenstående faktorer – og flere til – er nødvendige for en fuldt ud optimeret og SEO-venlig hjemmeside.

On-page optimering er således én af de vigtigste discipliner i hele forløbet med søgemaskineoptimering – og har derfor, med andre ord, stor betydning for dine placeringer i søgemaskinerne.

Senior SEO-konsulent Grosen Friis forklarer her om forskellige former for on-site optimering:

Hos OnlinePartners kan vi hjælpe dig med alle relevante aspekter inden for on-page SEO. Dette vil ofte hurtigt give et mærkbart udbytte i form af øget synlighed og trafik. Vi hjælper dig med at spotte de lavthængende frugter, der giver hurtige resultater, samt tungere opgaver, som lønner sig på sigt.

On-page optimering er mere end blot unikt tekstindhold og en god struktur. Det handler også om at udvælge gode og relevante søgeord og følge en stringent SEO-strategi – såvel i brødtekster som overskrifter (h1-h6 tags), title-tag m.v.

 

Har du brug for en SEO-analyse af dit website?

Vi kommer gerne med et uforpligtende oplæg på, hvordan vi kan hjælpe netop dig. Kontakt os via kontaktformularen bag knappen til højre eller via tlf. 71991050.

Mød vores team

Meet out team