Markedsføring på sociale medier

Få hjælp til effektiv marketing på sociale medier

Synlighed

Tiltræk og fasthold kunder med markedsføring på sociale medier

Via målrettede kampagner og god brug af sociale medier i markedsføring, kan du øge din synlighed, brand awareness og omsætning.

Alle er i dag på de sociale medier – også dine kunder. Derfor er der stor forretningsmæssig værdi i, at fremme din synlighed på disse platforme, da det giver endnu en mulighed for at skabe kontakt og interaktion med dine kunder.

Selvom du har en god SEO-strategi, der får organisk trafik til dit site, behøver du ikke stoppe der. Ved at anvende målrettede kampagner på de sociale medier, kan du øge din synlighed yderligere på flere platforme.

Hos OnlinePartners kan vi hjælpe med følgende sociale medier:

Vi har erfaring med både B2B-markedsføring i sociale medier såvel som for B2C-sider med private forbrugere. Vi har brede såvel som specialiserede kompetencer indenfor brug af sociale medier i markedsføring og kan hjælpe dig med et bredt udsnit af opgaver.

Vi har styr på fordele og ulemper ved social media marketing, og hvordan du og din virksomhed opnår optimale resulter med kampagnerne.

Skal vi hjælpe dig med at øge dit brandkendskab og omsætning via de sociale medier? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50 for en snak om dine udfordringer, muligheder og løsninger. Det er helt uforpligtende.

Skræddersyet social annoncering

Udgangspunktet for vores annoncering på sociale medier er, at alle kunders udtryk er unikke. Når vi hjælper med marketing på sociale medier, er vi din virksomheds talerør ud af til – et ansvar vi tager dybt seriøst.

Når vi indleder samarbejdet fastlægger vi din målsætning og tager udgangspunkt i din situation og dine ønsker. Du bliver så involveret som du har behov for, så også du kan stå inde for teksterne i annoncerne. Via dialog og sparring sporer vi os bedre ind på netop dig og dit udtryk, så annoncerne afspejler dit brand mest muligt.

Vi anser dette som utroligt vigtigt, så du vil altid kunne komme i direkte kontakt med en online marketing-specialist med konkrete erfaringer.

Hvorfor OnlinePartners?

OnlinePartners garanterer følgende som din samarbejdspartner:

  • Fuld åbenhed. Du bliver informeret om tanker og analyser bag annoncerne på de sociale medier
  • Inddragelse. Vi forudsætter ikke kendskab til netop dit brand og udtryk. Vi forudsætter derimod en stor værdi i sparring i udviklingen af de gode løsninger
  • Datadrevet tilgang. Vi analyserer dataene og optimerer som følge heraf
  • Seriøsitet. Vi har fokus på dit udtryk og dine kunder
  • Ekspertise. Vi har brede kompetencer på området for social markedsføring og sikrer høj kvalitet
Vil du høre mere om et muligt samarbejde med os? Kontakt os her eller ring på 71991050 for en uforpligtende snak.

Abonnement eller klippekort

Som kunde hos OnlinePartners kan du vælge enten at købe et klippekort eller at tegne en abonnementsløsning med et fast månedligt antal timer på dit projekt.

Vedrørende markedsføring på sociale medier anbefaler vi et abonnement, da de bedste resultater opnås med struktureret og løbende synlighed. Med at abonnement sikrer du, at der ikke går måneder imellem opslag – i stedet forbliver du top of mind hos dine følgere og potentielle kunder.

Som nævnt vil du kunne forvente kontinuerlig dialog og sparring om annoncerne – såfremt du ønsker det. Vi sikrer din involvering via en månedlig statusrapport over vores arbejde og resultater.

Og du kan selvfølgelig altid kontakte specialisterne på dit projekt.

Skal vi hjælpe dig frem på de sociale medier?

Kontakt os og hør mere om dine muligheder for at øge dit brandkendskab og trafik fra sociale medier.

Mød vores team

Meet out team