Facebook-annoncering

Vi er eksperter i Facebook-annoncering – skal vi også hjælpe dig?

Tiltræk flere kunder via målrettet annoncering på Facebook

Facebook er en unik markedsføringskanal til at bygge bro mellem din virksomhed og din målgruppe. Via målrettede annoncer på Facebook kan du ramme din målgruppe med stor præcision.

Annoncering på Facebook er en af de mest effektive markedsføringsformer til at engagere din målgruppe og tiltrække potentielle kunder. Gennem detaljeret demografisk afgrænsning kan du målrette dine annoncer på Facebook mod specifikke personer. Det sikrer, at dine annoncer altid bliver vist for brugere, der er relevante for din virksomhed.

Skal vi hjælpe dig med effektiv og målrettet annoncering på Facebook? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50 for en uforpligtende snak om dine muligheder.

3 imponerende facts om Facebook: 

  • 1.8 milliarder aktive brugere anvender Facebook hver måned (Q4 2016, Statista)
  • Gennemsnitlig tidsforbrug pr. besøg på Facebook er 20 minutter (Infodocket)
  • Hvert minut skriver Facebooks brugere 510.000 kommentarer, udgiver 293.000 statusopdateringer og uploader 136.000 billeder (The Social Skinny)

De sociale medier er i stigende grad blevet effektive platforme for virksomheder til at øge interaktionen med deres målgruppe og potentielle kunder online. Det betyder, at der er stor værdi for din virksomhed i at være synlig på Facebook. Det kræver dog, at din markedsføring er velovervejet, målrettet og relevant. Din annoncering skal skabe relationer og opmærksomhed om dit brand og samtidig give værdi for din målgruppe og dine potentielle kunder.

Nøjagtig målretning af dine annoncer

Facebook kender din målgruppes adfærd og interesser. Det giver dig unik mulighed for at ramme plet med i din målgruppe med målrettede annoncer.

Du kan blandt andet målrette dine annoncer ud fra:

  • Køn
  • Alder
  • Geografisk placering
  • Interesser
  • Uddannelse
  • Og meget mere

De mange segmenteringsmuligheder sikrer, at du når ud til relevante brugere med budskaber, der skaber opmærksomhed og interesse.

Markedsføring med mange fordele

Annoncering på Facebook sikrer dig først og fremmest øget online synlighed, men der er mange andre fordele ved at benytte Facebook som platform til din markedsføring:

Effektiv markedsføring. Du kan nemt selv justere budgettet og opnå gode resultater – selv med et lille budget.

Nå ud til potentielle kunder. Mange brugere benytter Facebook dagligt. Det giver dig gode muligheder for at ramme dine potentielle kunder med din annoncering.

Simpel og præcis målretning. Du har mulighed for at målrette dine annoncer, så du opnår præcise og brugbare resultater med din annoncering.

Få overblik over din annoncering. Du får det fulde overblik over effekten af din annoncering, samt hvem der har interageret med dine annoncer.

Hvorfor vælge os som dit Facebook-bureau?

OnlinePartners er et online marketing bureau med stærke kompetencer inden for markedsføring på sociale medier. Det sikrer dig optimal rådgivning og hjælp til at opnå mærkbare resultater via annoncering på Facebook.

Vi tilbyder altid skræddersyede løsninger, der sikrer, at du opnår god effekt af dine annoncer. I tæt samarbejde med dig fastlægger vi konkrete mål og laver en strategi med udgangspunkt i din virksomhed og dine ønsker, og vi gør det naturligvis altid med din ROI for øje.

Skal vi hjælpe dig med at øge kendskabet til dit brand ved at målrette din annoncering på Facebook? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50.

Abonnement eller klippekort

Som kunde hos OnlinePartners kan du enten vælge at købe et klippekort eller tegne en abonnementsløsning med et fast antal timer på dit projekt hver måned.

Du opnår, i de fleste tilfælde, de bedste resultater med din annoncering på Facebook ved hjælp af struktureret og løbende synlighed. Derfor anbefaler vi dig en abonnementsløsning, der sikrer dig optimal synlighed over for din målgruppe.

Med OnlinePartners som din samarbejdspartner kan du altid forvente kontinuerlig dialog og sparring om din markedsføring på Facebook. Vi sikrer dig fuldt indblik i vores arbejde og resultater via månedlige statusrapporter, og du kan naturligvis altid kontakte specialisterne på dit projekt.

Ønsker du selv at varetage opsætning og løbende optimering af dine FB-annoncer, kan du læse mere om emnet i denne intro-guide. Relateret blogindlæg: Deling på Facebook – regler, lovgivning og alt det andet du bør vide

Brug for hjælp til effektiv FB-annoncering?

Så lad os tage en snak – ring på 71991050 eller udfyld formularen bag knappen til højre.

Mød vores team

Meet out team