LinkedIn-annoncering

Vi er eksperter i LinkedIn-annoncering – skal vi også hjælpe dig?

Øg din online synlighed via annoncering på LinkedIn

Ved hjælp af målrettet annoncering på LinkedIn kan du nå ud til dine potentielle kunder på verdens største forretningsmæssige sociale medie.

LinkedIn er hurtigt blevet et meget populært socialt medie med høj aktivitet blandt brugerne. Det betyder, at potentialet for annoncering via platformen er steget markant inden for de seneste år.

Med LinkedIn som platform til markedsføring af din virksomhed kan du målrette dine annoncer mod de helt rette personer ud fra brancher, titler og meget mere. Det sikrer, at du effektiviserer din annoncering og skaber større værdi – både for din målgruppe og din virksomhed.

I takt med at markedet for online markedsføring eksploderer, og de sociale medier bliver mere og mere udbredte, har det stor betydning for din virksomhed at være synlig online. Via annoncering på LinkedIn øger du kendskabet til dit brand, og samtidig får du unik mulighed for at eksponere din målgruppe for relevante budskaber, der skaber engagement og opmærksomhed.

Har du brug for hjælp med din LinkedIn-annoncering? Kontakt os her eller ring på 71 99 10 50 for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Ram plet i din målgruppe

Den største fordel ved at annoncere på LinkedIn er de mange segmenteringsmuligheder, der sikrer, at du kan segmentere meget præcist. På den måde kan du både ramme private brugere og relevante beslutningstagere i andre virksomheder med din annoncering på LinkedIn.

Du kan blandt andet målrette din annoncering ud fra:

  • Køn
  • Alder
  • Geografisk placering
  • Jobfunktion
  • Virksomheder
  • Brancher

Målrettede kampagner sikrer dig, at du altid når ud til brugere, som er relevante for dig, og derved opnår højest muligt engagement med dine annoncer.

Hvorfor vælge OnlinePartners?

Med OnlinePartners som din samarbejdspartner garanterer vi for:

En datadrevet tilgang. Vi optimerer din annoncering på baggrund af analyser og indsamlede data

Inddragelse. Via løbende dialog og sparring udvikler vi løsninger, der tager udgangspunkt i dine ønsker

Fuld åbenhed. Vi informerer dig løbende om vores tanker og analyser bag dine annoncer på LinkedIn

Høj ekspertise. Vi har stærke kompetencer inden for markedsføring på de sociale medier

Skræddersyede løsninger. I annonceringen har vi hele tiden fokus på dit udtryk og dine kunder

Abonnement eller klippekort

Som kunde hos OnlinePartners kan du enten vælge at købe et klippekort eller tegne en abonnementsløsning med et fast månedligt antal timer på dit projekt.

Ønsker du hjælp til markedsføring på LinkedIn, anbefaler vi dig et abonnement, da du opnår de bedste resultater med struktureret og løbende synlighed. Det sikrer, at du forbliver top of mind hos dine følgere og dine potentielle kunder.

Vi tilbyder altid kontinuerlig dialog og sparring om din annoncering. Desuden laver vi månedlige statusrapporter over vores arbejde og resultater, så du hele tiden kan følge din annoncerings udvikling. Du kan naturligvis også altid kontakte specialisterne på dit projekt.

Brug for hjælp til din LinkedIn-annoncering?

Så lad os tage en snak – ring på 71991050 eller udfyld formularen bag knappen til højre.

Mød vores team

Meet out team