YouTube-annoncering

Øg din synlighed på verdens 2. største søgemaskine, YouTube.

Online marketing data og analyse

Øg synlighed med målrettede videoannoncer på YouTube

Markedsføring på verdens 2. største søgemaskine – YouTube – rummer et enormt stort potentiale og med den rette segmentering, får du effektiv branding og flere potentielle kunder – ofte til en meget billig pris.

YouTube er verdens ubestridt største streaming-service og indeholder alt lige fra how-to-videoer til information til anmeldelser og giver dig rig mulighed for at ramme dine potentielle kunder.

YouTube annoncering er en effektiv metode til at nå ud til netop den målgruppe din virksomhed henvender sig til. Der er uanede muligheder for specifik målretning og flere forskellige måder at annoncere på.

Har du brug for hjælp med din YouTube-annoncering? Kontakt os her eller ring på 71991050 for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Flere muligheder for YouTube-annoncering

Når du vil annoncere på YouTube har du forskellige valgmuligheder med hensyn til, hvordan du vil gribe det an. Du kan få vist almindelige ads som du kender det fra Google Adwords, men du kan også bruge videoannoncer.

Sidstnævnte kan du både få vist i søgeresultaterne på YouTube eller som intro til andre videoer – og du kan selv vælge, om du vil betale pr. klik, hver gang nogen har set din video i 30 sekunder, eller set din video helt til ende.

Det betyder, at du kan få en stor mængde gratis eksponering alle de gange, hvor brugerne kun ser eksempelvis 20 sekunder af din reklame.

Samtidigt er det muligt at indsætte en knap eller link direkte i din reklame, så du kan få brugeren til at interagere og involvere sig med din video – og din forretning.

Ram din målgruppe med video-annoncering på YouTube

Som nævnt kan du segmentere yderst målrettet, når du bruger YouTube-reklamer. Du har blandt andet mulighed for at afgrænse dine annoncer til at blive forevist specifikke grupper baseret på eksempelvis:

  • Køn
  • Interesser
  • Alder
  • Geografisk placering

Det sikrer dig, at du ikke bruger unødvendige annoncekroner – i modsætning til eksempelvis videoannoncering på generelle medier eller måske endda i TV.

Vi kan også hjælpe dig med produktion af din video.

Brug for hjælp til din YouTube-annoncering?

Så lad os tage en snak – ring på 71991050 eller udfyld formularen bag knappen til højre.

Mød vores team

Meet out team